Мултифункционални детектор за откривање шпијунских уређаја

Код производа: 09-004 Имам питање
Произвођач ОЕМ
Доступност производа преднаруџба
Рок испоруке 1 - 3 недеље.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 8 600 дин
Цена са ПДВ-ом 10 320 дин
- +

Опис производа Мултифункционални детектор за откривање шпијунских уређаја

Мултифункционални детектор за откривање многих врста шпијунских уређаја . Сазнаће да ли је шпијунска грешка у вашем мобилном телефону. Ако уређај ухвати сигнал који емитује, он почиње да звижди или вибрира и зелене ЛЕД диоде светле. Овај одличан гаџет је уређај који служи као ГСМ детектор, било да је у питању шпијунска грешка или било који бежични сигнал у вашем дому, канцеларији или другим просторијама.

Уређаји за детекцију грешака - Профессионал ЦЦ308 је уређај који се користи као детектор било ГСМ-а или грешака било ког бежичног сигнала у вашем стану, канцеларији или на другим местима. Можете купити онлине у нашој продавници.

Ова посебно модификована машина такође детектује да ли ваш мобилни телефон није пресретнут. Ако уређај ухвати емитовани сигнал, он ће почети да звижди или вибрира и зелена ЛЕД диода ће се упалити у складу са интензитетом сигнала.

  • Перформансе 50мВ - 200мВ са опсегом детекције од 30-50 цм.
  • Перформансе 300мВ - 600мВ са опсегом детекције од 100-200 цм.
  • Перформансе 800мВ - 1200мВ са опсегом детекције од 300-1000 цм.
  • Уграђена литијумска батерија од 1200мАх
  • Фреквенцијски опсег 1МХз-3000МХз.
  • Димензије: 93мм * 48мм * 17мм
  • Тежина: 58г.

мултифункционални детектор буба

Вишеструки детектор грешака ради на свим ГСМ фреквенцијама укључујући бежичне камере. Лако можете сазнати да неко зове у вашем окружењу или да неко контролише ваш телефон. Треперење звиждука или вибрација мора да се настави 1 минут и више, а ако јесте, мање је извесно да се преко вашег телефона шаљу подаци или аудио сигнал. Уређај може лако да снима бежичне камере, бубице за слушање и друге бежичне уређаје. ГСМ детектор на продају по повољној цени можете купити онлине у нашој е-продавници. Погледајте нашу понуду и пронађите оно што тражите.

Уређај подржава повезивање слушалица у случају да треба да обавите тиху детекцију, што значи без звука. Опсег детекције ГСМ сигнала је до 10 М (зависи од јачине детектованог ГСМ сигнала).

Пакет садржи:

1 к Мулти детектор грешака
1 к слушалице

Коментари

Остали производи