ЛАНГИЕ ЛТ-52 онлајн електронски гласовни преводилац на 52 језика

Код производа: 11-259 Имам питање
Произвођач ЛАНГИЕ
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 36 000 дин
Цена са ПДВ-ом 43 200 дин
- +

Опис производа ЛАНГИЕ ЛТ-52 онлајн електронски гласовни преводилац на 52 језика

Електронски гласовни преводилац ЛАНГИЕ ЛТ-52 онлине/оффлине на 52 језика укључујући енглески. Преводилац речи, текстова или речи, са којим можете лако да преведете шта год желите. Да ли путујете и откривате нова места? Да ли треба да преведете језик? Сигурно се сећате непријатних ситуација које су се дешавале због језичке баријере. Не више! Овај ЛАНГИЕ преводилац, који садржи до 52 невероватна језика, олакшаће вам комуникацију у иностранству.

ЛАНГИЕ гласовни преводилац ће вам отворити нове могућности свуда у свету! Намењен је свима , било деци или старијим особама , који ће ценити једноставно коришћење преводиоца. Преводилац гласа , који ће бити са вама где год да кренете. ЛАНГИЕ онлајн преводилац је на нашим залихама директно за продају - цена која је више него адекватна за његову употребу.

Овај револуционарни уређај такође служи као мултимедијални плејер за видео записе, слике или као групни преводилац (можете упарити више ЛАНГИЕ преводилаца) - посебно погодан за више страних делегација. Друга опција за вас биће могућност учења страног језика – софистицирани софтвер за учење. Тако да имате на располагању и преводни речник на 52 језика (не само енглески речник) и можете преводити реченице или друге текстове онлајн/офлајн.

ЛАНГИЕ ПРОМО ВИДЕО

Ово је РЕВОЛУЦИЈА У КОМУНИКАЦИЈИ !!!
НАЈБОЉИ ДВОСМЕРНИ ГЛАСОВНИ ПРЕВОДИЛАЦ НА СВЕТУ

Лангие Транслатор подржава 52 језика, и све то у аудио форми и заиста са невероватном ТАЧНОМ ПРЕВОДОМ!

Како то заправо функционише?

Лангие је опремљен са уграђеним ЛЦД екраном осетљивим на додир од 1" и двоструким системом висококвалитетних звучника и микрофона. Лангие има микрофон и звучник на предњој страни уређаја, преко којих можете да изговорите поруку на свом језику, а особа поред вас (страна особа) ће одмах чути превод на свој језик. А заузврат, страна особа може рећи одговор на свом језику, преко микрофона и звучника на задњој страни уређаја, а ви ћете одмах чути превод на свом језику.
како функционише онлајн превод лангие
Ако желите да преведете неки текст или речи на други језик, једноставно притисните и држите плаво дугме микрофона и пустите га након што се изговорена порука (текст) заврши. У року од 1-2 секунде, преводилац ће превести вашу поруку у облику текста који се види на екрану, а ова порука ће бити доступна иу аудио облику (овај језик мора бити подржан). Ако желите да преведете оно што вам друга особа каже, једноставно притисните и држите жуто дугме микрофона и поново га пустите када се порука заврши. Цео процес је невероватно једноставан.
лангие како то ради

Веома практична је и функција ГРОУП преводиоца и сигурно ће наћи своју примену у разним страним делегацијама.

Само упарите два или више ЛАНГИЕ корисника на мрежи преко ВиФи-а (тако да можете да комуницирате чак и са неким ко је на другом крају света).

Џепни преводилац може препознати ваш глас и затим га превести у реалном времену на велики број језика, што га чини одличним језичким алатом за путовања, самообразовање, куповину или посао. Он одмах преводи ваше речи и због тога се осећате као да директно комуницирате са другом особом. Захваљујући практичном мини дизајну, веома је лак за ношење , можете га ставити у џеп, ташну итд. Ради на веома једноставном и интуитивном принципу . Само држите додирни тастер на уређају док изговарате речи, а затим отпустите и уређај ће одмах превести тражене речи.

Нема бољег осећаја како путовати око света без стреса и компликација са 52 језика у џепу, буквално. Треба вам, на пример, енглески-шпански преводилац? Нема проблема! Овај преводилац текстова и реченица лако ће се снаћи. Трајање батерије, које износи до 5 дана у режиму мировања/5 сати непрекидног рада, такође је занимљива карактеристика.

Видео како то функционише

Овде можете погледати табелу са подржаним језицима ЛАНГИЕ преводиоца.

Немају сви језици доступни говорни превод
(сви језици преводе фразе у текстуалном облику на ЛЦД екрану).

језици лангие преводилац

Џепни преводилац у офлајн режиму без интернет везе нуди:

Мултимедијална подршка - галерија слика, дигитални диктафон, видео и музички плејер.
Образовна функција – садржи гласовно и сликовно образовање за основне језике. Тако да можете научити језик где год да идете.
Појачивач звука - снима, а затим јача ваше изговорене речи, у великој мери помаже у комуникацији са људима који имају лошији слух.

Ако упарите џепни преводилац са Ви-Фи, добићете неке занимљиве карактеристике:

Гласовна претрага слика - Препознаје ваш глас и затим тражи жељену ствар у облику слике.
Групни тумач – придружите се групном разговору са људима на различитим језицима.

превод преко лангие Преводилац гласа на 52 језика
Препознаје ваш глас и затим га преводи на велики број језика. За боље препознавање речи потребна је ВиФи интернет веза.
гласовно тражење слика Гласовна претрага слика
Препознаје ваш глас, а затим тражи слику коју желите. Потребна је ВиФи интернет веза.
групни преводилац – групни тумач Групни тумач
Повезивање на мрежи омогућава групне разговоре са људима на различитим језицима. Потребна је ВиФи интернет веза.
оффлине превод преко лангие Преводилац речи без интернет везе
Препознаје ваш глас и може да преводи кратке фразе или једноставне речи на основу уграђеног алгоритма који се користи за разумљиве преводе. Подржава само 12 светских језика.
учење језика ланги Опција за самостално учење без интернетске везе
Са уграђеним софтвером, можете научити одабрани светски језик веома брзо и ефикасно.

Карактеристике:

Тренутни превод на 52 језика
Осетљиви микрофон са препознавањем гласа
Дигитални диктафон
Музички и видео плејер
Онлине/Оффлине превод
Трајање батерије: 5 дана у стању приправности/5-8 сати непрекидног рада

Спецификације:

Процесор: АРМ Цортек 1,3 ГХз КУАД-цоре
ЛЦД: 1,08" екран осетљив на додир (27,5 мм)
Батерија: 3,7В/2000 мАХ
ВиФи 802.11б/г/н
Блуетоотх: 4.0
Мицро СД картица: Подржава до 32 ГБ
УСБ: Мицро УСБ 2.0
Улаз за слушалице - Јацк 3,5мм
Улаз: 100В - 240В
Излаз: 5В ДЦ 1500мА
Димензије: 48 мм к 148 мм к 17 мм
Тежина: 125 г

Садржај ЛАНГИЕ пакета:

1к ЛАНГИЕ гласовни преводилац
1к УСБ пуњач
1к УСБ кабл
1к слушалице
1к Заштитна торбица

садржај ЛАНГИЕ пакета

Зашто је боље имати ОНЛИНЕ везу него ОФФЛИНЕ превод када користите ЛАНГИЕ?​

У сваком случају, морате да схватите да сваки ОФФЛИНЕ начин превођења свих преводилаца садржи само ограничен речник (само основни) и да је превод често нетачан или неразумљив. ОНЛИНЕ режим након повезивања на ВиФи мрежу обезбеђује стално ажурирање и исправљање превода , база података је неколико пута већа од офлајн превода тако да имате гаранцију да ће превод бити што тачнији и да ћете моћи да комуницирате без икаквих тешкоћа. За ВиФи везу, препоручујемо да креирате ХОТ СПОТ мобилну ВиФи приступну тачку директно са свог мобилног телефона (који ћете увек имати при руци).

Може ли Ленги да преводи заиста поуздано?

ЛАНГИЕ је напредни ИТ производ најновије генерације . У циљу постизања најбољих резултата превођења, ради са 7 онлајн претраживача. Произвођач има чак више од 20 година искуства на тржишту образовања и превођења на различите светске језике. ЛАНГИЕ стално проширује и ажурира своју ОТА базу података директно на ваш уређај како би пружио најефикаснији џепни алат за превод на друге језике данашњице.

најбољи преводилац

Коментари

Остали производи