Камера детектора дима ФУЛЛ ХД + ВиФи + ИР ЛЕД

Код производа: 10-185 Имам питање
нова Камера детектора дима ФУЛЛ ХД + ВиФи + ИР ЛЕД
Произвођач ОЕМ
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 15 000 дин
Цена са ПДВ-ом 18 000 дин
- +

Опис производа Камера детектора дима ФУЛЛ ХД + ВиФи + ИР ЛЕД

Камера детектора дима ФУЛЛ ХД + ВиФи + ИР ЛЕД ноћни вид. Камера за димни аларм за онлајн скривено праћење људи преко ВиФи-а са подршком (Андроид/иОС) гарантоваће вам сигурност и контролу вашег дома или радног простора. Скривена шпијунска камера - имајте преглед онога што се дешава у простору који желите да надгледате. Данас је важно да заштитимо своју приватност и оно што волимо. Конвенционалне камере се и даље често користе, али понекад не желимо да камера буде видљива или превише уочљива. Ова скривена камера се налази у имитацији сензора дима , што осигурава да је нико неће приметити и да ћете снимити све што вам је потребно. Шпијунска скривена камера коју можете купити на мрежи по повољној цени директно у нашој продавници.

Ви-Фи камера детектора дима

Скривена камера у вашем стану такође има предност гледања и надгледања, на пример ваших кућних љубимаца или деце док сте на послу – не делује тако ометајуће као конвенционалне камере и захваљујући свом дизајну савршено се уклапа у просторију. Захваљујући углу снимања од 90 степени и монтажи на зид, камера снима много више слика него да је постављена на пример на сто. Такође снима видео са звуком и подржава микро СД картице до 32 ГБ.

Детектор дима скривене камере​ - онлајн праћење животиња, куће, конференција или деце преко ВиФи мреже.

скривена камера у детектору дима

Највећа предност је што ова видео камера има ВиФи . Можете да се повежете на њега преко апликације доступне и за Андрои и за иОС, и можете лако да пратите шта се дешава где год да имате приступ интернету . Такође можете да промените подешавања камере или да сачувате слике или видео записе директно на свом мобилном телефону. Шпијунска камера снима видео записе у Фулл ХД резолуцији - такође можете да промените резолуцију камере у подешавањима преко мобилног, што може да сачува податке док гледате стреам уживо. ИР ноћни вид побољшава видљивост у условима лошег осветљења, тако да можете тачно да видите шта се дешава чак и без дневне светлости. Камера у детектору дима снима материјал на микро СД картицу до 32 ГБ. Камера може да ради 1,5 сати када је потпуно напуњена – али има велику предност што се такође може напајати директно из извора напајања и тако је ограничена само величином меморијске картице.

Ненаметљива камера скривена у имитацији сензора дима.

камера за аларм за дим

Техничке спецификације:

Резолуција - 1920 * 1080П / 1280 * 720П / 640 * 480П - 25 фпс
Видео формат - АВИ
Компресија - Х.264
Угао снимања - 90 степени
Детекција покрета - до 6 метара
Мин. осветљење: 0,05лук
Максимално време снимања - до 2 сата
Тип меморије - Мицро СД картица (није укључена)
Максимални капацитет микро СД картице: 32 ГБ
Капацитет батерије: 2000мах
Потрошња енергије: 260мах/3,7В

Садржај пакета:

1к камера у сензору дима
1к Цабле
1к Адаптер
1к Монтажна шина
1к Мануал

Коментари

Остали производи