ГСМ детектор пресретања

Код производа: 09-003 Имам питање
Произвођач ОЕМ
Доступност производа преднаруџба
Рок испоруке 1 - 3 недеље.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 4 900 дин
Цена са ПДВ-ом 5 880 дин
- +

Опис производа ГСМ детектор пресретања

ГСМ детектор пресретања. Детектор може лако открити и пронаћи бежичне камере, прислушкивање и друге бежичне уређаје или сигнале. ГМС РФ детектор грешака је уређај који служи као ГСМ детектор, било да се ради о грешкама или било ком бежичном сигналу у вашем дому, канцеларији или на другим местима.

Овај специјално дизајниран уређај такође открива да ли ваш мобилни телефон није прислушкиван. Ако уређај ухвати емитовани сигнал, он ће почети да звижди или да вибрира, а зелене ЛЕД диоде ће се укључити да светле у складу са интензитетом сигнала.

ГСМ детектор ради на свим ГСМ фреквенцијама укључујући бежичне камере. Лако можете сазнати да ли неко у вашем подручју разговара телефоном или је ваш телефон под нечијом манипулацијом. Трептање, звиждање или вибрирање морају бити континуирани најмање око 1 минут или више, а мање је сигурно да се преко вашег телефона шаљу подаци или аудио сигнал. Уређај може без проблема да открије бежичне камере, бубице за слушање или друге бежичне уређаје. ГСМ детектор за продају можете купити онлине у нашој е-продавници по прихватљивој цени. Погледајте нашу понуду и пронађите оно што тражите.

гсм детектор рф буг

Уређај такође подржава повезивање слушалица у случају да треба да обавите тиху детекцију, односно без звука. Опсег детекције ГСМ сигнала је до 10 М (у зависности од јачине детектованог ГСМ сигнала).

Фреквенцијски опсег: 860-965 МХз (ГСМ); 1805-1880 МХз (ДЦС); 1930-1990 МХз (ПЦС)

Коментари

Остали производи