Фулл ХД камера оловка са 8 ГБ меморије

Код производа: 10-079 Имам питање
нова Фулл ХД камера оловка са 8 ГБ меморије
Произвођач ОЕМ
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 9 900 дин
Цена са ПДВ-ом 11 880 дин
- +

Опис производа Фулл ХД камера оловка са 8 ГБ меморије

Фулл ХД камера оловка са 8ГБ меморије - нова и јединствена камкордер, која је веома користан шпијунски производ. Снимање на отвореном или у затвореном у високом видео квалитету.

Мини камера у оловци или шпијунској оловци има уграђену квалитетну камеру која снима видео записе или слике у одличном квалитету. Супер сензор слике може да снима видео чак иу условима слабог осветљења. Фулл ХД 1080п при 30 кадрова у секунди или 720п до 60 кадрова у секунди са Х.264 видео компресијом. Оловка је такође опремљена микрофоном, пуњивом батеријом и уграђеном меморијом од 8 ГБ. Оловка је погодна за снимање у затвореном или на отвореном. Управљање оловком је веома једноставно са једним дугметом. Са шпијунском оловком можете да пишете и можете да промените кертриџ.

Дугим притиском на дугме са горње стране камера прелази у режим мировања, што сигнализира плава ЛЕД диода, која се налази на супротној страни оловке, која остаје скривена испред околине. Снимање видеа почиње притиском на дугме и следећим притиском прекида се снимање и видео се чува у интерној меморији. Снимак видеа приказује датум и време снимања.

Цамера Пен ХД

Двоструким кликом у режиму приправности, оловка прелази у режим снимања (плави и зелени ЛЕД индикатор трепери). Следећим притиском на дугме прави се слика која се чува у интерној меморији. А затим поновљеним двоструким кликом, оловка се поново пребацује из режима за фотографије у видео режим. Пуњење је могуће преко УСБ порта који је повезан са рачунаром или преко УСБ пуњача (није испоручен). Када је повезан са рачунаром, уређај се може користити као стандардни УСБ флеш диск за архивирање података.

Карактеристике:
Минијатурна мини ДВР камера скривена у оловци за писање.
Уграђен микрофон високе осетљивости.
Повезивање са рачунаром преко УСБ 2.0 порта.

Техничке спецификације:
Угао гледања: 65
Минимално осветљење: 1 лукс
Видео формат: МОВ
Формат компресије: Х.264
Резолуција видео записа: 1920к1080, 1280к720
Видео фреквенција: 1080п мак. 30 фпс, 720п мак. 60 фпс
Формат фотографије: ЈПГ 204к1536
УСБ интерфејс: УСБ 2.0
Могућност пуњења батерије преко ДЦ 5В/500мА адаптера
Капацитет батерије: 380мАХ
Димензије (дужина, пречник): 155 мм к 15 мм
Тежина: 50 г

Пакет садржи:
1к оловка за писање са скривеном камером ФУЛЛ ХД и 8 ГБ меморије
1к Мануал

Коментари

Остали производи