ДОД ЛС475В+ ДВР за аутомобиле са ФУЛЛ ХД 60фпс + ГПС

Код производа: 55-037 Имам питање
Произвођач ДОД
Доступност производа преднаруџба
Рок испоруке 1 - 3 недеље.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 36 000 дин
Цена са ПДВ-ом 43 200 дин
- +

Опис производа ДОД ЛС475В+ ДВР за аутомобиле са ФУЛЛ ХД 60фпс + ГПС

ТОП ауто камера ДОД ЛС475В+ са ФУЛЛ ХД 60фпс + ГПС логер са 10к бржим ажурирањем, угао гледања од 145°, 6Г стаклено сочиво, ИСО до 12800, ВДР 2.0.

ДОД ЛС475В + је директан наследник ДОД ЛС470В+ и припада најновијим ДОД камерама. Настављајући у популарној линији камера ЛС470В, нови ДОД ЛС475В+ сада чини још један корак напред и додаје низ јединствених карактеристика. ФУЛЛ ХД резолуција 1920к1080П при 60фпс (фрејмова у секунди) , до 128 ГБ мицро СД подршка (стандардне камере до 32ГБ) где се може похранити до 18 сати снимања, батерија до 900мАх , широк угао гледања од 145° и велики 3" ТФТ ЛЦД екран 16:9. Опремљен је потпуно новим сензором СОНИ СТАРВИС (Видљивост звездане светлости) ИМКС291 који нуди револуционарни ноћни режим чак и у потпуном мраку!

Врхунски камкордер који ће задовољити и најзахтевније купце.

Лс475в ауто двр + режим паркирања

ДОД ЛС475В+ има Х.264 компресију слике, МОВ датотеку , ток података прибл. 20 Мбпс. Један минут у резолуцији 1080п 60фпс видео је приближно. 150 МБ. Можете окренути слику за 180° (камера се може монтирати „доле у ​​главу“). Има веома користан додатак - подесиви кружни поларизациони филтер који ефикасно смањује рефлектовану светлост.

Технолошки, ово је камера за аутомобиле „следеће генерације“ – са најновијим технологијама (оптика, микрочипови, функције) које нуди тржиште аутомобила.

Сертификовани камкордер за употребу широм ЕУ (тј. у Аустрији, Немачкој и другим земљама чланицама). Задовољавају критеријуме техничких стандарда и могу се користити у возилу.

СОНИ СТАРВИС сензор - (Видљивост звезде или видљивост у светлости звезда)6Г стаклено сочиво - комбинација шест слојева стакла, пружа запањујуће светлу, чисту и неискривљену слику. Има ГПС процесор са 10к брзином, најбржа ГПС технологија аутомобила осигурава прецизно праћење брзине возила и ултра-брзе ГПС позиције на вашој путањи. Пакет долази са потпуно новим редизајнираним и побољшаним софтвером на вашем рачунару - ДОД ГПС 2.0 плејер.

Велика предност је побољшани систем режима паркирања нове генерације који ће почети да снима 15 секунди пре него што детектује кретање. Ово ће осигурати да имате запис о томе шта се догодило од почетка до краја. Када наставите да возите, камера се враћа на снимање у режиму петље.

Лидер на тржишту безбедности и надзора аутомобила

Лс475в+ режим паркирања за дод камеру

Камера се лако може причврстити на ветробран коришћењем усисне чаше са држачем који се на једноставан начин причвршћује у камеру. Широки угао гледања од 145° снима догађаје испред возила и са стране, аутоматска калибрација времена помоћу ГПС-а. Такође ћете ценити функцију ГПС бележења вашег записа о вожњи (ГПС локација, тренутна брзина). Моћи ћете да видите видео записе на свом рачунару са испорученим софтвером. Идеално за компаније за контролу вожње особља, професионалних возача. Камера се може прикључити на напајање од 12/24В, тако да је осим у аутомобилу могуће користити и за друга возила, камионе или аутобусе. У случају незгоде, јаког кочења или нагињања аутомобила, комплет камера има функцију Г сензора, који штити датотеке од удара. Такође, у хитним случајевима, корисници могу ручно да заштите постојећу датотеку дугим притиском на дугме „СОС“. Мени камере је такође доступан на словачком језику.

Нови модели ауто камера ДОД ЛС475В+, ЛС500В и РЦ500С+ тренутно су врх понуде црних кутија на светском тржишту.

То доказују не само коришћене технологије, већ углавном задовољство возача који активно користе ове камере. Њихова цена је релативно већа, али нуде врхунску технологију и праве записе који се могу користити и као доказ у случају несреће . Са овим камерама није могуће, да нисте у могућности да прочитате регистарске таблице возила које вам је оштетило или претило.

Подржава до 128 ГБ микро СД картица (око 18 сати снимања)

Лс475в+ камера најновије генерације

Карактеристике производа:

Одлична ФУЛЛ ХД резолуција 1080п при 60фпс
Смањење замућења у покрету
Проширен ИСО опсег до ИСО 12800
Напредна ВДР 2.0 технологија - запањујући видео при сваком светлу
Подесиви кружни поларизациони филтер
Надзор паркинга

1080п @ 60фпс кинематичко снимање видео записа
Корисницима нуди стабилизовано и континуирано снимање видеа при 1080П са 60 кадрова у секунди, повећавајући количину детаља које можете видети.

Лс475в+ фулл хд резолуција

Смањење замућења у покрету
Други возачи иду пребрзо и њихове регистарске таблице могу бити испране на снимку? Технологија смањења замућења у покрету се користи за повећање јасноће објеката који се брзо крећу.

дод Лс475в+ смањење замућене слике

Проширен ИСО опсег до 12800
ДОД ЛС475В+ има нови Сони СТАРВИС ЦМОС сензор са побољшаном осетљивошћу не само при нормалном осветљењу, већ иу условима лошег осветљења. Побољшани домет повећава осветљеност објеката који се брзо крећу ноћу. Камера сада може да сними још више детаља у условима ултра слабог осветљења.

дод Лс475в+ исо 12800

Напредна ВДР 2.0 технологија
Запањујући видео при сваком светлу и уравнотеженој експозицији у свим условима. Чини ноћне снимке светлијим и смањује експозицију светлости да би се постигла најлепша слика.

дод лс475в+ вдр технологија

Велики отвор бленде ф/1,6, високе перформансе при слабом осветљењу
Велики отвор бленде одражава количину светлости која пада на сензор приликом снимања. Што је већи отвор бленде (мањи број ф), то ће више светлости бити ухваћено у сензору камере. Са најширим отвором бленде, који је 66% већи од конкуренције на тржишту, ДОД камере дају најоштрију слику.

дод лс475в+ предњи и задњи отвор бленде ф/1.6

6Г оштра стаклена сочива
Оштра сочива са 6 елемената, направљена од шест слојева стакла, пружају задивљујућу, чисту и неискривљену слику

дод лс475в+ 6Г стаклено сочиво

Широки угао гледања 145°
Снимање слике под широким углом гледања од 145° за оптималну покривеност и јасноћу. Предња камера је опремљена изузетно широкоугаоним сочивом, које побољшава домет снимања, јер панорамски поглед на предњи део возила снима све стране без изобличења (дакле, нема изобличене слике).

дод лс475в+ широк угао гледања

Подесиви кружни поларизациони филтер - ефикасно смањује рефлектовану светлост
Подесиви филтер елиминише заслепљивање ветробранског стакла и истовремено повећава засићеност. Смањује нежељене рефлексије и прекомерну експозицију или ефекте поларизације како би обезбедио слику највишег квалитета и заштитио ваш објектив.

дод лс475в+ поларизациони филтер

Велики ЛЦД екран од 3 инча
Велики широки екран од 3" 16:9 - камера има велики екран широког екрана, који нуди светао и велики екран погодан за преглед подешавања и репродукцију видео записа директно на екрану камере.

дод лс475в+ екран од 3 инча

Батерија високих перформанси
Ли-јонска батерија високих перформанси 900мАх (ДОД ЛС470В+ има 650мАх). У недостатку напајања, повећава време праћења (режим паркирања) и тако пружа већу заштиту.

дод лс475в+ моћна батерија

Надзор паркинга
Бићете задовољни овим паркинг надзором чак и када паркирате и оставите аутомобил. Побољшан режим паркирања , који се аутоматски покреће 10 минута након напуштања возила. Када наставите да возите, камера се враћа у режим снимања у петљи. Са СОНИ СТАРВИС сензором, такође можете уживати у револуционарном ноћном виду за предњу камеру, па чак и у потпуном мраку.

дод лс475в+ паркинг надзор

У случају детекције покрета предње или задње камере , или у случају судара, она почиње да снима видео и закључава датотеку. Камкордер почиње да снима 15 секунди пре него што се детектује покрет или удар, што гарантује да ћете имати запис о томе шта се догодило од почетка до краја. Услов је да се камера напаја преко акумулатора аутомобила помоћу комплета каблова за трајну уградњу у ДОД ДП4.

ГПС процесор са брзином од 10 Хз

Интегрисан са најбржим ГПС-ом брзине 10Хз, бележећи прецизније податке о локацији и брзини возила. Омогућава вам да снимите своју руту на мапи док гледате видео записе у ДОД плејеру. Тренутно је то најбрже ажурирање ГПС-а које се користи у камкордерима.

дод лс475в+ 10к ГПС процесор

ДОД ГПС Плаиер В2.0
Нова верзија ДОД ГПС Плаиер-а 2.0 са побољшаним корисничким интерфејсом је чак и са бољом јасноћом. Приказује ФУЛЛ ХД видео снимке са подацима у реалном времену као што су брзина возила, ГПС координате, преоптерећење. Интернет веза приказује тренутну локацију возила на Гоогле мапама.

дод гпс плејер

Детекција радара брзине
Систем вас подсећа да сте у близини локације са ограничењем брзине и где се може поставити радар, тако да можете успорити. Избегавајте замке и увек имајте своју вожњу под контролом.
* Тренутно систем подржава следеће земље: УСА, ЦА, УК, НО, ПЛ, НЛ, БЕ, АУ.
Синхронизација времена и датума
Аутоматска калибрација времена, независно од ручног подешавања времена. Са уграђеним ГПС процесором брзине 10к, може прецизно калибрисати локално време и аутоматски га ускладиштити у меморији камере.
Анализа пута
То је нова функција за израчунавање удаљености, времена и просечне брзине ваше руте од тачке А до тачке Б. На пример, можете пронаћи најкраћи или најбржи начин да радите од куће, на основу података из анализе пута. То је веома економичан и практичан начин за уштеду времена и потрошње горива.
Заштита Г-сензора од удара
У случају несреће, наглог кочења или нагињања аутомобила, аутоматски ће заштитити све сачуване и тренутне записе. Са овом функцијом, датотеке неће бити избрисане или преписане, чак ни када се снимају у временској петљи.

Ручно закључавање датотеке - СОС заштита
У случају нужде, омогућава корисницима да заштите постојећу датотеку дугим притиском на дугме „СОС“, што чува датотеку од петље снимања и штити од преписивања другим датотекама.

Аутоматско снимање и искључивање
Након покретања возила, камера ће аутоматски почети да снима. Када угасите мотор, камера се аутоматски искључује без притискања ниједног дугмета.

Лооп рецординг - Циклично снимање
Када је простор за складиштење на убаченој мицроСД картици попуњен, она може аутоматски заменити старије датотеке новима, тако да се датотеке стално изнова бришу.

Заштита лозинком
Када поставите лозинку, можете спречити друге да бришу ваше видео записе или фотографије. Ово је веома корисна функција за компаније које имају своје драјвере.

Подржава Мицро СД картице од 128 ГБ
4к већа меморијска компатибилност у поређењу са старијим моделима камера, подржава до 128 ГБ мицро СД са преко 18 сати снимања.

Спецификације:

Видео резолуција: 1920к1080 @ 60фпс
Сензор: СОНИ СТАРВИС ЦМОС сензор
Широкоугаони објектив: 145°
Отвор бленде: ф/1.6
ИСО осетљивост: до ИСО 12800
Дисплеј: 3" ТФТ ЛЦД 16:9
Видео формат: МОВ
Медији за снимање: Мицро СДХЦ/СДКСЦ класе 10 (подршка до 128 ГБ)
Аудио: микрофон и звучник (моно) укључени
Батерија: литијумска батерија капацитета 3,7В 900мАх
Улазна снага: 5В 1А
Величина: 112,6 (Д) к 71,9 (Ш) к 36,4 (В) мм, (4,4"к 2,8" к 1,4")
Тежина: 145 г
Радна температура: -20 ° Ц ~ 65 ° Ц, (-4 ° Ф ~ 149 ° Ф)

Испоручени прибор:

1к Профи ауто камера ДОД ЛС475В+
1к ауто пуњач 12-24В (4М продужни кабл)
1к држач зглоба
1к ЦПЛ филтер
1к Мануал

дод лс475в+ додатна опрема

Коментари

Остали производи