Дигитални диктафон у елегантној привеској меморији од 8 ГБ + МП3 плејер са детекцијом звука

Код производа: 09-099 Имам питање
нова Дигитални диктафон у елегантној привеској меморији од 8 ГБ + МП3 плејер са детекцијом звука
Произвођач ОЕМ
Доступност производа преднаруџба
Рок испоруке 1 - 3 недеље.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 11 000 дин
Цена са ПДВ-ом 13 200 дин
- +

Опис производа Дигитални диктафон у елегантној привеској меморији од 8 ГБ + МП3 плејер са детекцијом звука

Дигитални диктафон у елегантној привеској меморији од 8 ГБ + МП3 плејер са детекцијом звука. 4 у 1 уређај - снимање звука, мп3 плејер, УСБ диск, аутоматско снимање звука. Компактни диктафон 142к15мм, диктафон има стерео слушалице за тајно снимање звука. Снимач звука - преносиви, изгледа као привезак за кључеве. Диктафон се напаја или преко приложеног УСБ кабла или преко пуњиве Ли-Полимер батерије, која када је потпуно напуњена нуди непрекидно снимање гласа и звукова до 58 сати у ВАВ формату. Приложене слушалице се могу користити за репродукцију аудио датотека. Дискретно аудио снимање било где.

Шпијунски снимач аудио позива (звук) - привезак на врату

Шпијунски снимач аудио позива (звук) - привезак на врату

Сваки снимак се чува под именом са тренутним датумом и временом - то ће вам помоћи да лако пронађете одређени снимак. Захваљујући његовом преносивом компактном дизајну, увек можете лако да ускладиштите и снимите свој диктафон као шпијунски уређај, на пример у џепу, тако да можете да снимите тајне или дискретне разговоре или разне аудио детаље. Диктафон је идеалан мобилни диктафон за снимање звукова на већим удаљеностима. Уређај такође нуди функцију МП3 плејера за ваше омиљене песме, које можете пренети на уређај преко приложеног УСБ кабла за пренос података.

аудио диктафон са привезком за врат

Дигитални диктафон у елегантном привеску за кључеве од 8 ГБ интерне меморије. Уређај нуди 4 функције у једном звуку - снимање звука, мп3 плејер, УСБ драјв, аутоматско снимање звука - почиње када се детектује повећан ниво буке . То је иновативан уређај који комбинује елегантан дизајн и истовремено пријатан дизајн за коришћење свих његових функција. Дигитални диктафон скривен у привезку за кључеве снима звук врхунског квалитета захваљујући смањењу шума и стога је одличан додатак обуци, пословним састанцима, пословним и другим сврхама снимања разговора. Интегрисана меморија од 8 ГБ пружа довољно простора за складиштење дуготрајних записа гласа - до 96 сати снимања, такође захваљујући уграђеној литијумској батерији, која ће служити за приближно 58 сати непрекидног снимања.

58х трајања батерије

Функција детекције звука је важна - аутоматско снимање почиње када се сними звук

Диктафон такође служи као МП3 плејер захваљујући интегрисаној меморији на коју можете да користите УСБ кабл да снимите своје омиљене песме, или да репродукујете снимљене разговоре, а затим их слушате преко слушалица. У интегрисану меморију од 8 ГБ могу се учитати разне друге датотеке, тако да оловка обавља и класичну функцију преносивог УСБ флеш диска. Захваљујући својим минијатурним димензијама, мини диктафон је преносив и практичан уређај за снимање који се може користити у разним животним ситуацијама, када је потребан и неупадљив начин снимања звука.

детекција звука - аутоматско снимање гласа - шпијунски снимач

Карактеристике:

Започните снимање једним дугметом
Диктафон
Функција аутоматског снимања у случају детекције звука
Плејер МП3, ВМА и ВАВ формата
УСБ флеш диск са 8ГБ интерне меморије
Стерео слушалице

Спецификација:

Формат аудио записа: ВАВ
Карактеристике: аудио снимање једним додиром, аутоматско аудио снимање, мп3 плејер
Интерна меморија: 8ГБ
Напајање: уграђена пуњива литијумска батерија
Време снимања (капацитет меморије): до 96 сати
Време снимања (век трајања батерије): до 58 сати
Подржани формати за репродукцију: мп3, вав, вма
Фреквенција: 48КХЗ
Квалитет: 192КБПС
Боја Црна
Димензије: 142к15мм

Садржај пакета:

1к дигитални диктафон
1к слушалице
1к УСБ кабл
1к приручник

Коментари

Остали производи