Дигитални будилник са ВиФи камером и ИР ЛЕД ноћним видом

Код производа: 10-169 Имам питање
Произвођач ОЕМ
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 15 000 дин
Цена са ПДВ-ом 18 000 дин
- +

Опис производа Дигитални будилник са ВиФи камером и ИР ЛЕД ноћним видом

Будилник са ФУЛЛ ХД камером са ИР ЛЕД + ВиФи + П2П. То је веома модеран будилник са низом додатних функција попут метеоролошке станице. Допуњен је детекцијом покрета и сензорима за детекцију температуре и влажности у простору. Својим елегантним дизајном у сјајној црној боји уклапа се у сваки ентеријер , а да нико не примети да је скривена камера у уређају. Екран високог квалитета обезбеђује читљивост података без проблема , чак и при интензивном дневном светлу.

Дигитални будилник осим стварног времена такође информише о температури и влажности

дигитални аларм са ХД камером
Уграђена скривена камера снима слике у Фулл ХД резолуцији 1920к1080 са звуком , што је довољно за квалитетне и детаљне снимке. Захваљујући ИР ЛЕД ноћном виду до 6 метара, имаћете добру слику чак и ноћу. Дигитални аларм подржава ВиФи и бежични је, омогућавајући вам да поставите свој уређај директно било где у унутрашњости, а затим можете да контролишете све скривене функције камере преко бесплатно доступне апликације за паметне телефоне „ТиниЦам“ (иОС, Андроид) преко које можете да гледате реално. -време слике и промена подешавања камере. Будилник са камером се може повезати са кућним рутером преко ВиФи или П2П, омогућавајући вам да видите слику било када и било где користећи свој мобилни телефон.

камера у аларму са ИР ЛЕД ноћним видом
Дигитални аларм такође укључује функцију детекције покрета за почетак снимања приликом снимања кретања у простору. Одлична карактеристика са којом нећете пропустити ниједан важан снимак, јер снима само слике током активности. Снимљени записи пролазе кроз Х.264 компресију да би се смањила величина датотеке, а затим се чувају на микро СД картици подржаној до 128 ГБ . Уређај је опремљен уграђеном батеријом од 300 мАх која обезбеђује 2 сата непрекидног снимања по пуном пуњењу, а могуће је и повезивање уређаја на конвенционалну мрежу и стога скривена камера и метеоролошка станица могу да раде непрекидно. Налази своју примену у сваком дому као потпуно функционалан дигитални будилник који вас обавештава о времену и температури ваздуха у вашој соби. Без сумње, најважнија и најкориснија карактеристика је неопажено праћење околине.

шпијунска камера у аларму са детекцијом покрета

Карактеристике:

Шпијунска камера у дигиталном будилнику
ВиФи пренос видеа у реалном времену
Стално напајање из мреже
Функција детекције покрета
Ноћни ИР ЛЕД вид до 6 метара

Спецификације:

Сензор слике: ХД 1920к1080п
Објектив: ЦМОС
Однос кадрова: 25 фпс
Формати компресије: Х.264
Угао гледања: 120°
Домет ноћног вида: 6 метара
Меморијска картица: Мицро СД/ТФ картица до макс. 128 ГБ
Батерија: литијумска батерија од 300 мАх
ВиФи: Ви-Фи 802.11 б/г/н, П2П
Радно време (дан): око 8 сати
Радно време (ноћ): око 3 сата
Време пуњења: 3-4 сата
Напајање: ДЦ-5В/2А
Димензије: (ширина) 109 к (висина) 46 мм к (дубина) 39 мм
Тежина: 150 г

Садржај пакета:

1к дигитални будилник са ХД камером
1к УСБ кабл
1к адаптер за напајање
1к УСБ са упутствима
1к Мануал

Коментари

Остали производи