Детектор РФ сигнала + чистач грешака за ГСМ, ГПС, РФ уређаје

Код производа: 09-068 Имам питање
Произвођач ОЕМ
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 11 000 дин
Цена са ПДВ-ом 13 200 дин
- +

Опис производа Детектор РФ сигнала + чистач грешака за ГСМ, ГПС, РФ уређаје

Детектор РФ сигнала + чистач грешака за ГСМ, ГПС, РФ уређаје. Један од најбољих детектора са двоструком антеном за ГСМ, ГПС, РФ уређаје за откривање шпијуна. Детектор открива присуство јаког зрачења радио сигнала у просторији и тако детектује могућу грешку. То је побољшани детектор са моћном двоструком ГСМ и РФ антеном , која обезбеђује бољу осетљивост за детекцију радио таласа , шпијунских уређаја, као и детекцију већег домета . Изузетно висока осетљивост и широк опсег детекције обезбедиће високу заштиту ваше приватности од шпијунског слушања вашег мобилног телефона, надгледања током пословних састанака, канцеларија, домова, учионица, аутомобила, хотела, свлачионица итд.

детектор РФ сигнала

Детектор детектује присуство јаког зрачења у простору. Са прецизном звучном сигнализацијом и ЛЕД индикаторима, показује јачину сигнала за усмеравање у извор зрачења или на скривени шпијунски уређај. Подешавање осетљивости и опсег фреквенције детекције доступни су преко прекидача и дугмета за осетљивост.

буг свеепер

Јединственост уређаја у односу на конкуренцију на тржишту је пријем дигиталног сигнала и он не само да проширује фреквентни опсег детекције, већ и може ефикасно спречити сметње сигнала . Иновативни детектор је дизајниран да упозорава на различите врсте шпијунског прислушкивања, трагаче возила, тајни софтвер на мобилним телефонима, уређаје за превару у игрицама и друге шпијунске уређаје.

Спецификације:

Опсег комуникације: 1МХз - 8000МХз
Детекција динамичког опсега:> 73дб
Осетљивост детекције: <0,03мв
Снага детекције: 1,2ГХз бежична камера: 10м², 2,4ГХз: 15м²
Магнетни опсег: 10 ~ 20 мм
Пинхоле камера: 10 ~ 20 м
Мобилни телефон: 2Г, 3Г, 4Г 10м²
Батерија: 3,7В 1000мАХ
Радно време: 8 - 12х.
Димензије: 20,6 цм (висина) к 5,4 цм (ширина)
Тежина: 120 г

Садржај пакета:

1к Детецтор
2к антена (ГСМ, РФ)
1к Мицро УСБ кабл
1к Мануал

Коментари

Остали производи