Блуетоотх привезак за кључеве - ВиФи трагач кључева са ГПС локацијом + Двосмерни аларм

Код производа: 09-120 Имам питање
нова Блуетоотх привезак за кључеве - ВиФи трагач кључева са ГПС локацијом + Двосмерни аларм
Произвођач ОЕМ
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 7 000 дин
Цена са ПДВ-ом 8 400 дин
- +

Опис производа Блуетоотх привезак за кључеве - ВиФи трагач кључева са ГПС локацијом + Двосмерни аларм

Блуетоотх привезак за кључеве - ВиФи трагач кључева са ГПС локацијом + Двосмерни аларм. Овај привезак за кључеве ради као уређај против губитка, или чак као проналазач особа или кућних љубимаца. Укључите овај трагач и упарите га са својим телефоном преко Блуетоотх-а . Затим преузмите апликацију на свој телефон ручно или помоћу КР кода у упутству (иОС/Андроид). На апликацију можете повезати до 8 блуетоотх трацкера. Преко апликације можете контролисати тражило.

Уређај комуницира са вашим телефоном преко апликације и бићете упозорени када се неки објекат или особа помери ван ефективног Блуетоотх домета. Тракер ће почети да пишти, бићете упозорени алармом на вашем мобилном телефону, а апликација ће вам чак показати и последњу ГПС локацију трагача.

Кеи Финдер - блуетоотх тражило за кључеве, мобилни телефон итд

Кеи Финдер - блуетоотх тражило за кључеве, мобилни телефон итд

Причврстите трагач на било шта што бисте могли да изгубите и притисните дугме „Аларм“ на мобилној апликацији да бисте га пронашли у активном домету. Помоћи ће вам да брзо пронађете изгубљене кључеве, или чак дете које вам нестане из вида, одмах ћете бити обавештени, можете га користити и за аутомобил, кућне љубимце, торбу, актовку или друге ствари. Гласан бип ће вас водити до изгубљене ствари. Или, на пример, када изађете из куће и заборавите новчаник у који сте прво ставили паметно тражило, аларм ће вас упозорити на телефону.

Такође ради и обрнуто од ДВОСМЕРНОГ аларма. Кад год се уређај за праћење удаљи од мобилног, уређај за праћење ће почети да пишти, али ће се и аларм огласити на мобилном. Тако, на пример, идете на посао, али заборавите мобилни телефон код куће, имате уређај за праћење, изађете и чим се удаљите, трекер почиње да пишти и схватите да сте оставили мобилни телефон код куће. Али корисна ствар? Уређај има и још једну практичну функцију, уз помоћ даљинског управљача у трекеру, овај привезак можете користити и као даљински окидач за снимање селфија мобилним телефоном . Све што треба да урадите је да притиснете контролно дугме на трекеру (наравно, мобилна апликација такође мора бити активна).

против губитка блуетоотх уређаја


Карактеристике:

Материјал: пластика + легура цинка
Блуетоотх верзија: В4.0
ДВОСМЕРНИ аларм
Радно растојање: Макс. 10 м
Напајање: 1 к ЦР2032 батерија (није укључена)
Мобилна апликација: преузмите ИК анти-лост (иСеарцхинг) из Апп Сторе-а или Гоогле Плаи-а
Компатибилност: Андроид 4.3/иОС 7.0 и новији
Величина: прибл. 7к3к1 цм

Контролно дугме: држите 3 секунде да бисте укључили/5 секунди да бисте искључили уређај.

Пакет садржи:
1к привезак за кључеве
1к упутство за употребу

Коментари

Остали производи