Ауто камера у ретровизору ДОД РКС8В са ГПС-ом

Код производа: 55-020 Имам питање
Произвођач ДОД
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 22 500 дин
Цена са ПДВ-ом 27 000 дин
- +

Опис производа Ауто камера у ретровизору ДОД РКС8В са ГПС-ом

Нова ауто камера у ретровизору ДОД РКС8В има уграђен ултра-брзи ГПС процесор, који је 5к бржи од осталих. Контролна тастатура има једноставну и лаку употребу у мраку. Време је да поставите стандард танкости ауто камере у ретровизору. Стога, нови модел из ове серије ДОД РКС8В долази са 1 цм танким дизајном, чиме се лакше прилагођава оригиналном ретровизору. Подесиви угао сочива је 60% већи него раније, што омогућава подешавање хоризонталних и вертикалних углова до 40 степени. ДОД РКС8В са вишеслојном вакуумском обложеном површином ретровизора је у стању да елиминише заслепљивање од светла возила иза вас.

Има већу површину за гледање и широки екран (16:9) пружа шири екран за репродукцију видео записа. ВДР технологија омогућава прилагођавање амбијенталном светлу, захваљујући томе чини ноћне снимке јаснијим и смањује јако осветљење експозиције како би се постигла најлепша слика. Поседује 3ДНР – дигиталну редукцију шума и оштра сочива од шест елемената која се састоји од 6 слојева стакла и пружа задивљујућу светлу и неискривљену слику. ДОД РКС8В долази са чичак траком која је чвршћа и поуздана метода за монтажу на оригинални ретровизор.

Ценићете функцију ГПС Логгер -а - запис ваше вожње (ГСП локација, стварна брзина, видео) моћи ћете да их репродукујете на свом рачунару са испорученим софтвером. Идеално за компаније да контролишу вожњу запослених, професионалних возача итд.

Ауто камера у ретровизору ДОД РКС8В са ГПС-ом

ауто ретровизор са ГПС рк8в

Карактеристике:
Ауто камера и ретровизор ДОД РКС8В
Напредна ВДР технологија - снима супер слику у било ком светлу
3ДНР смањење шума - при слабом осветљењу
Дизајн сочива: Анти-гларе
Патентирана монтажа са чичак траком
Објектив са подесивим углом - било који правац
4,3 "16: 9 широки екран
Уграђен ГПС ултра брз процесор, 5к бржи од осталих.
ДОД РКС8В са 1 цм танким дизајном је прилагодљив оригиналном ретровизору.
Тастатура је лака и једноставна за коришћење у мраку
Камера са шест елемената пружа задивљујућу јасну и неискривљену слику.

ВДР технологија Моћна ВДР технологија. Запањујући видео у било ком светлу. ВДР технологија,
добро избалансирано излагање у свим условима. Чини ноћне сцене јаснијим и смањује јаку експозицију светлости да би се постигла најлепша слика.
Смањење буке Аутоцхамберс 3ДНР (Дигитално смањење шума) Дигитално смањење шума - смањује шум при слабом осветљењу. Дигитална редукција шума ефикасно смањује шум у вези са дигиталним сигналом и обезбеђује чисту слику.
ГПС процесор ГПС процесор - Уграђен ГПС ултра-брзи процесор, 5к бржи од других, заслужујете да имате најдетаљније и тачније податке, за опоравак статуса у свакој ситуацији.

танак дизајн дизајна


Танак дизајн. Време је да поставите стандард танкости ауто камере у ретровизору. ДОД РКС8В са 1 цм танким дизајном је прилагодљив оригиналном ретровизору.
кеипад овладание Тастатура има лаку и једноставну употребу у мраку. Иновативно ласерско позадинско осветљење тастатуре се лако контролише чак и када у возилу нема светла. Позадинско осветљење се аутоматски искључује након 10 секунди. Практично, удобно и елегантно.
сочива са подесивим углом Подесиви угао објектива у било ком смеру. Подесиви угао сочива је 60% већи него раније, што омогућава подешавање хоризонталних и вертикалних углова до 40 степени. Има читав опсег углова скенирања како би се побољшала могућност монтирања на већину огледала.
анти ослновацие лоше огледало Огледало против одсјаја. Приликом ноћне вожње долази до рефлексије светлости од огледала, што нервира и заслепљује возача. ДОД РКС8В са вишеслојном вакуумском обложеном површином ретровизора је у стању да елиминише заслепљивање од светла возила иза вас.
Широки екран Широки екран од 4,3" 16:9. Са већом површином за гледање, широки екран пружа шири екран за репродукцију видео записа. Можете гледати било који видео.
камере са шест елемената 6Г сочиво камере. Софистицирано оштро сочиво са шест елемената које се састоји од 6 слојева стакла, пружајући невероватно јасну и неискривљену слику.
прузон чичак за причвршћивање камера Велцро трака. Традиционална монтажа помоћу копче или гумених крајева често уз ослобађање еластичности. Да би се постигло јаче причвршћивање, ДОД РКС8В долази са чичак траком која је чвршћа и поуздана метода за монтажу на оригинални ретровизор.

ДОД ПЦ софтвер - ДОД Плаиер

ДОД ЛС460В ПЦ софтвер

Спецификације:

Видео резолуција 1920к1080 @ 30фпс, 1280к720 @ 30фпс, 1280к720 @ 60фпс, 848к480 @ 30фпс, 640к480 @ 30фпс
Сензор од 3 мегапиксела 1/3 "ЦМОС
Широкоугаони објектив од 140°
4,3" 16:9 Широки екран
Компримовани видео формат - Х.264
Видео формат МОВ
Меморијска картица - Мицро СДХЦ класе 10 (подршка до 32 ГБ)
Уграђен микрофон/звучник
Уграђена батерија великог капацитета 3,7В 300мАх
Напајање 5В 1А
Величина 8,5к31к1 цм
Тежина 298 г
Радна температура -20 ° Ц ~ 65 ° Ц

Укључена додатна опрема:

1к Профи камера за аутомобил ДОД РКС8В
1к ауто пуњач
1к држач
1к усисна чашица
1к приручник на енглеском

Коментари

Остали производи