АХД сет за вожњу уназад - 5" 2ЦХ монитор + ХД ИР камера

Код производа: 19-115 Имам питање
нова попуст АХД сет за вожњу уназад - 5" 2ЦХ монитор + ХД ИР камера
Произвођач ПРОФИО
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 16 000 дин
Цена са ПДВ-ом 19 200 дин 25 200 дин
- +

Опис производа АХД сет за вожњу уназад - 5" 2ЦХ монитор + ХД ИР камера

АХД/ЦВБС ХД камера за вожњу уназад - 5" хибридни 2ЦХ монитор за аутомобил + ХД камера са 11 ИР ЛЕД ноћног вида . Паркинг камера са монитором је систем дизајниран за кретање возила у тешким и збуњујућим ситуацијама на било ком терену. Камера из ПРОФИО ЕЛЕЦТРОНИЦС бренд има АХД резолуцију 720п (1280к720 пиксела) захваљујући којој можете јасно и оштро да видите све детаље.АХД камера са заиста веома малим димензијама од само 55к55к55 мм ће се побринути за квалитетне слике не само током дана, већ и кроз ноћни вид са 11 ИР ЛЕД диода које можете добро да видите када возите уназад ноћу.

Величина ЛЦД екрана чини овај сет идеалним помоћником при вожњи уназад. Овај АХД систем је комбинација најбоље технологије која је развијена за комби возила, минибус, караван, аутобус, камион, полуприколицу, трактор, комбајн и другу пољопривредну или грађевинску механизацију и возила. Посебно ћете ценити АХД систем када се инсталира на већа моторна возила, где вам је потребно више погледа из различитих углова.

Могућност повезивања до 2 камере са могућношћу избора редоследа приказа камере.

Монитор омогућава пребацивање између две камере (засебно приказана слика са једне или друге камере).

камера за вожњу уназад са ауто монитором 5"

Паркинг камера са ауто монитором 5"

Захваљујући овом систему, тачно ћете знати шта се налази иза или око возила. АХД/ЦВБС сет за рикверц садржи хибридни ЛЦД монитор 5"+ 1к камеру са ИР ноћним видом + 1к (5м, 10м, 15м, или 20м кабл) који је укључен у цену сета и можете га изабрати према Ваше потребе (напишите напомену приликом наручивања).АХД сет је изузетан не само у погледу квалитета слике већ и по томе што можете истовремено да повежете до 2 АХД камере на монитор .Овај сет за рикверц има широк спектар употребе.   ИП степен заштите камере је до ИП 68, што значи да је отпоран на воду, блато, прашину и механичка оштећења.

ахд систем аутомобила

Компактни хибридни 5-инчни монитор за вожњу уназад за 2 ауто камере са АХД или ЦВБС сигналом + даљински управљач. Нова генерација паркинг система који вам доноси јасну, оштру слику током дана, чак иу условима слабог осветљења и сва неопходна техничка средства за безбедан рад и контролу моторних возила и машина. Монитор омогућава пребацивање између две камере, (засебно приказана слика са једне или друге камере). Када се укључи брзина за вожњу уназад, слика се аутоматски пребацује на камеру за задњи поглед (канал 2), где су такође приказане линије водича , које се могу укључити или искључити у менију монитора. Пресликавање слике изабране камере је нешто што се подразумева. У пакету је и даљински управљач, за још лакшу контролу монитора. Хибридни монитор подржава мешовити улазни АХД 720П/960П/1080П/ЦВБС сигнал у више видео формата, као и ПАЛ/НТСЦ фреквенције.

5" хибридни аутомобилски монитор за вожњу уназад

На монитор се могу повезати до 2 камере - АХД или ЦВБС. У зависности од потребе и типа возила, можете изабрати и комбиновати камере из наше понуде како би задовољили Ваше захтеве. Камере су повезане са монитором преко 4- пин каблова. Монитор има каблове за повезивање камера и напајање монитора. Камере се напајају директно са монитора, тако да их више није потребно посебно повезивати на извор, што поједностављује инсталацију и камеру можете поставити било где у возилу. Монитор такође укључује каблове за пребацивање преко којих можете повезати камеру са светлима за вожњу уназад. Када се укључи брзина за вожњу уназад, камера за вожњу уназад ће се аутоматски појавити на монитору. Други улаз на монитору може се, поред камере, користити нпр. на ДВД/ВЦР-у.

Хибридни монитор за камере за вожњу уназад - два АВ улаза

ахд цвбс ауто монитор

У случају да је потребно да монитор монтирате на другачији начин него помоћу носача (оно што је укључено у пакет), у нашој понуди можете пронаћи још три типа постоља који вам омогућавају да причврстите свој монитор на пример на ветробран или где је потребна. У случају да треба да поставите камеру на приколицу која се може скинути са аутомобила или камиона, у нашој е-продавници можете купити прикључни кабл камере за вожњу уназад за приколице и полуприколице. Ово обезбеђује лако искључивање система за вожњу уназад и поновно повезивање.

Употреба камере за вожњу уназад са монитором у ХД резолуцији, погодна и за грађевинске машине

сет камера за вожњу уназад за камионе и машине

Мини камера за вожњу уназад 55к55к55 мм са ХД резолуцијом 720П и ноћним видом 15м - 11 ИР ЛЕД и ИП68 заштитом и углом гледања од 145°. Ова моћна камера за вожњу уназад је право решење за праћење околине возила. Даје вам преглед онога што се дешава око возила када се креће или уназад. Камера за вожњу уназад има ноћни вид са 11 ИР ЛЕД диода и накнадни сјај од 15 метара. Камера има широку примену, јер је погодна за веће аутомобиле, комбије, минибусеве, аутобусе, полуприколице, приколице, пољопривредну механизацију или камионе. 1/4 ЦМОС сензор слике са ХД резолуцијом од 1280к720 пиксела омогућава квалитетан и оштар пренос слике.

Мини ауто камере за вожњу уназад са ИР ЛЕД

мини ауто камера за вожњу уназад са ИР ЛЕД

Камера за вожњу уназад има угао скенирања до 145° , што је довољан домет за потребе вожње уназад или праћења кретања возила у окружењу где је потребна повећана пажња у погледу безбедности. Ова ХД камера испуњава степен заштите ИП68 што је чини водоотпорном, прашином и отпорном на механичка оштећења. Само кућиште камере је заштићено издржљивим кућиштем од легуре. Камера се може поставити на различите површине, што је могуће помоћу металног носача, захваљујући којем можете да је нагнете и фиксирате у жељени положај. Напајање камере и пренос сигнала је преко висококвалитетног, оклопљеног конектора са 4-пинским терминалом, који има водоотпорну завршну обраду, што ће вам олакшати рад током инсталације. Камера се напаја директно са монитора за вожњу уназад са напоном од 12-24В.


паркинг камера за доставу

Хибридни АХД/ЦВБС 5" ЛЦД монитор
Могућност повезивања до 2 камере за вожњу уназад
Ноћни вид до 15м
Угао гледања камере 145°
Могућност пребацивања између две камере на монитору
Резолуција екрана 1080к720пк

Техничке спецификације монитора:

Модел: ПРОФИО-В50
Монитор: 5" ЛЦД екран
Систем: ПАЛ/НТСЦ 50/60Хз
Однос ширине и висине: 16:9/4:3
Резолуција монитора: 800к480 РГБ
Видљивост екрана: 70° са сваке стране
Компатибилни сигнал: АХД720П / 960П / 1080П / ЦВБС сигнал (АХД + ЦВБС сигнал)
Улази: 2к АХД / ЦВБС канал (АВ1 за ДВД, видеорекордер или други уређај у аутомобилу, АВ2 за камеру за вожњу уназад - када се укључи брзина уназад, слика се аутоматски пребацује на АВ2)
Осветљеност: 500цд/м2
Снимак: бр
Распоред екрана: 1/2 камера
Могућност подешавања ОСД-а: осветљеност, контраст, јачина звука, језик
Напајање: ДЦ 9-32В
Аудио улаз: да 1к
Конектор: 4-пински конектор
Боја Црна
Даљински управљач: да
Димензије ЛЦД екрана: 14 к 10 к 2,5 цм
Штитник од сунца: да

Техничке спецификације камере:

Сензор слике: ЦМОС 1/4"
Резолуција: ХД 1280к720 (500 ТВ линија)
Систем: ПАЛ / НТСЦ
Минимално осветљење: 0 ЛУКС (ИР укључен)
ИР ноћни вид: да 11 ИР ЛЕД диода
Удаљеност ноћног вида: 15 м
Угао гледања: 145°
ИП степен заштите: ИП 68 водоотпоран, отпоран на прашину, отпоран на оштећења
Потрошња енергије: 3В
Радна температура: -20 до 70 ° Ц
ДЦ напајање: 12-24В
Интерфејс: РЦА
Димензије: 55к55к55 мм

Садржај пакета:

1к хибридни АХД/ЦВБС 5" ЛЦД монитор
1к АХД камера за вожњу уназад
1к прикључни кабл 5м, 10м, 15м, 20м по вашем избору
1к даљински управљач
1к визир за сунце
1к носач за монтирање монитора
1к носач за монтажу камере
1к Мануал

Дужину каблова можете изабрати према вашим потребама 5м, 10м, 15м и 20м. Наведите дужину кабла у напомени о поруџбини.

Коментари

Остали производи