Тимекеттле ВТ2 Едге - слушалице за гласовни Блуетоотх преводилац

Код производа: 70-022 Имам питање
нова попуст Тимекеттле ВТ2 Едге - слушалице за гласовни Блуетоотх преводилац
Произвођач ТИМЕКЕТТЛЕ
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 28 000 дин
Цена са ПДВ-ом 33 600 дин 38 400 дин
- +

Опис производа Тимекеттле ВТ2 Едге - слушалице за гласовни Блуетоотх преводилац

Тимекеттле ВТ2 Едге - Блуетоотх слушалице за гласовни преводилац. Комуникација у иностранству ће вам бити прилично лака, без обзира на језичке баријере. Тимекеттле ВТ2 Едге је апсолутно јединствен преводилац за двосмерно превођење гласа у реалном времену у свету, можете га купити у нашој е-продавници за продају. Бежичне слушалице са интелигентним преводиоцем, које доносе револуцију у комуникацији. То је први светски говорни преводилац са вештачком интелигенцијом за удобно превођење у реалном времену директно преко слушалица, односно без потребе за преводом директно преко вашег паметног телефона.

Тимекеттле ВТ2 Едге - Блуетоотх гласовни преводилац

Овај најбољи онлајн преводилац говора комбинује најсавременији гласовни алгоритам и технологију машинског превођења. је на значајан и иновативан начин редефинисала преводиоце, доносећи нове могућности својим корисницима и компанијама на тржишту. Електронски преводилац реченица и текстова који ће променити ваш поглед на комуникацију и путовања по свету, без обзира шта треба да преведете. Неће бити потребан скупљи језички тумач или гоогле преводилац.

Преводилац подржава превођење до 40 језика (укључујући разна 93 акцента)

Листа подржаних језика за превод:

арапски, енглески, бугарски, кинески, чешки, дански, фински, француски, грчки, хебрејски, хинди, холандски, хрватски, мађарски, индонежански, јапански, кантонски (Хонг Конг), каталонски, корејски, малајски, немачки, норвешки, пољски, португалски, румунски, руски, шпански, словачки, словеначки, шведски, италијански, тамилски, телушки (Индија), тајландски, турски, вијетнамски итд.

У енглеском језику можете одабрати до 13 различитих акцената као што су (САД, Аустралија, Канада, УК остало..) Такође на шпанском можете изабрати до 20 различитих акцената (Шпанија, САД, Доминиканска Република, Мексико, Венецуела и други.. ) такође на арапском имате избор од до 15 различитих акцената као што су (Уједињени Арапски Емирати, Египат, Израел, Мароко и други..) Тако и енглеско-шпански или немачко-шпански преводилац реченица и текстова (глас) .

вт2 едге језик преводилац

ВТ2 Едге користи 15 сервера широм света за ултра-брзо превођење

вт2 едге - превод светских језика

У поређењу са претходним моделом ВТ2 Плус, нови ВТ2 Едге је 33% мањи и 46% лакши

вт2 едге - револуционарни преводилац језика

Начин коришћења ВТ2 Едге преводиоца је прилично једноставан, само преузмите бесплатно доступну апликацију "тимекеттле" (иОС, Андроид) на свој мобилни телефон, упарите слушалице преко Блуетоотх везе (мин. Блуетоотх верзија 4.2 и новије), затим обоје особе стављају слушалицу на уво и могу одмах да комуницирају. Принцип комуникације је да ви говорите на свом језику, а друга особа чује превод у слушалици на подешеном језику. Стога, права комуникација лицем у лице више неће бити проблем. Револуционарни преводилац ће наћи своју употребу на путовању, на пословним путовањима, у посети међународним продавницама или хотелима и у многим другим приликама када комуникација представља препреку.

вт2 едге - превод на језик широм света

Представите се свету!

Када путујете у иностранство, нема ништа горе од тога да заглавите на непознатој локацији без могућности ефикасне комуникације. Са ВТ2 Едге, никада нећете бити у таквој ситуацији јер обезбеђује природну комуникацију у реалном времену без употребе руку. Уроните у локалну културу док путујете, отворено се изразите и створите значајније везе са људима које срећете.

вт2 едге тимекеттле - удобан превод говора

Тренутна активација - компајлер спреман за употребу у било ком тренутку

ВТ2 Едге је јединствен по својој технологији обраде сигнала, која се разликује од осталих конкурената на тржишту. За комуникацију није потребно активирати телефон или друга особа не мора да преузима паметну апликацију. Све што вам је потребно за комуникацију је да обоје ставите бежичну слушалицу у ухо, а ВТ2 ће се побринути за удобан превод.

вт2 едге - тимекеттле преводилац

ОН-ТХЕ-ГО интелигентни алгоритам

Главни алгоритам омогућава комуникацију чак иу најбучнијем спољашњем окружењу. Са аутоматском детекцијом гласа и преузимањем сигнала, ВТ2 пружа апсолутну хандс-фрее комуникацију на разним језицима . Комуникација у иностранству ће вам бити лака, без обзира на језичке баријере.

превод на језик - тимекеттле вт2 едге

Двоструко смањење буке - свака реч се рачуна!

На основу алгоритама и редукције шума омогућава ВТ2 Едге да има до 95% тачности у преводу , чинећи ваш разговор са странцем потпуно природним.

превод језика – гласовни преводилац

Вишејезична подршка са глобализацијом

ВТ2 Едге тренутно подржава 40 језика и 93 дијалекта , који ће бити додати и ажурирани у будућности.

вт2 едге преводилац - језичка подршка

Дуг век трајања батерије - дуже него што вам је потребно!

ВТ2 Едге обезбеђује до 5 сати трајања батерије по једном пуњењу, преко 12 сати трајања батерије са пуњивом футролом - прикључном станицом и до приближно 30 дана у режиму мировања.

тимекеттле вт2 плус

Упоредна табела преводилаца:

преводилац преводиоца

Карактеристике:

Одличан дизајн
Трајање батерије до 12 сати
Аутоматско повезивање
Превод на 40 језика и 93 акцента за сваки језик
Компатибилан за иОС и Андроид
95% тачности превода

Спецификације:

Производ: ВТ2 Едге преводилац
Произвођач: Тимекеттле
Бела боја
Језичка подршка: 40
Број акцената: 93
Подршка: Блуетоотх 4.2 и новији (мобилна веза преко апликације)
Пуњење батерије: литијум полимер/90 минута
Трајање батерије до 12 сати/за 4 пуњења са прикључне станице
Континуирано превођење: 3 сата
Системска подршка: иОС 11.0 / Андроид 7.0 и новији

Пакет садржи:

2к Блуетоотх слушалице
1к прикључна станица за пуњење
1к УСБ кабл за напајање
2к кука за уши
2к резервни чепићи за уши (штитници за уши)

вт2 едге

Коментари

Остали производи