Сет за вожњу уназад - монитор од 7" + камера са 11 ИР ЛЕД + АХД камера

Код производа: 10-576 Имам питање
Произвођач ПРОФИО
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 29 000 дин
Цена са ПДВ-ом 34 800 дин 41 520 дин
- +

Опис производа Сет за вожњу уназад - монитор од 7" + камера са 11 ИР ЛЕД + АХД камера

Комплет за преокрет аутомобила - 7" монитор + камера 11 ИР ЛЕД + МИНИ АХД камера. Предња камера служи као сигурносна камера у возилу. Комплет камера са снимањем садржи 7" ХД монитор, камеру са 11 ИР ЛЕД ноћним видом + МИНИ АХД 720П широкоугаона камера. Задња камера са ИР ЛЕД заштитом ИП68 и углом гледања од 145° и предња ХД камера за вожњу уназад са 720П резолуцијом са конзолом и углом гледања од 120° + ИП67 и хибридним 7" АХД монитором је свеобухватан систем камера дизајниран за вожњу и маневрисање возила у захтевним и збуњујуће ситуације на било ком терену.Може се користити и као класичан систем камера у аутомобилу или другом возилу, односно снимање вожње испред возила помоћу мини АХД камере без ноћног ИР вида (нема рефлексије ИР ЛЕД диода од ветробранско стакло) а такође и као камера за вожњу уназад или снимање догађаја иза возила.

Предност комплета је што поред камере за вожњу уназад садржи и предњу камеру, чиме обавља функцију сигурносне камере у возилу.

камионски сет ретровизори паркинг сет

СЕТ садржи две камере - Камера бренда ПРОФИО ЕЛЕЦТРОНИЦС има АХД резолуцију од 1280к720п, захваљујући којој можете јасно и оштро да видите све детаље приликом вожње уназад. АХД камера димензија само 55к55к55 мм побринуће се за квалитетну слику не само током дана, већ ћете кроз ноћни вид са 11 ИР ЛЕД диода (после сјаја до 15м) добро видети када се возите уназад чак и ноћу. Ова камера је савршено прикладна за спољашњу инсталацију на коњу захваљујући својој ИП68 заштити. Камера за вожњу уназад има угао скенирања до 145° , што је довољан домет за потребе вожње уназад или праћења кретања возила у окружењу где је потребна повећана пажња у погледу безбедности. Ова ХД камера испуњава ИП68 степен заштите, што је чини водоотпорном, отпорном на прашину и отпорном на механичка оштећења. Само кућиште камере је заштићено издржљивим кућиштем од легуре.

Задњу камеру одликује висококвалитетан ноћни вид, висока издржљивост (ИП68) - маневрисање возилом ће бити сигурније и лакше.

сет за вожњу уназад - задња камера за комби, аутомобил

Друга камера је намењена за уградњу у унутрашњост возила и служи као предња камера возила. Нема ИР ЛЕД ноћни вид и не рефлектује се у ветробранско стакло, што га чини погодним као предња камера. Његова велика предност су минијатурне димензије од само 46к40.2к40.2 мм . Пружа видео пренос у ХД 720П квалитету при снимању 30 фпс - што гарантује довољно квалитетну и оштру слику. Захваљујући отвору бленде Ф 1.2, може да сними слику чак и у условима лошег осветљења.   Камера нема ноћни вид, што вам омогућава да је користите као предњу камеру ако ваш монитор има функцију снимања (ДВР). Ова камера је стога погодна у комбинацији са нашим ДВР мониторима, који вам омогућавају да снимите вожњу (на уметнуту меморијску картицу) на ветробранско стакло и користите камеру као црну кутију.

Предња камера има велики отвор бленде Ф1.2 (може да снима слике чак и у условима лошег осветљења) и не одбија се од ветробранског стакла.

сет за паркирање аутомобила - предња камера за ауто + ИР ноћна камера

Хибридни 7" монитор за аутомобил (машине) за 4 АХД / ЦВБС камере (тако да можете додати још 2 камере ) са снимањем на СД картицу до 256 ГБ, са могућношћу повезивања до 4к било које врсте ФУЛЛ ХД, ХД камера, ЦВБС, итд. камере за вожњу уназад 7" ЛЦД екран чини овај сет идеалном помоћи при вожњи уназад. Напајање камере и пренос сигнала се врши преко висококвалитетног, заштићеног конектора са 4-пинским терминалом, који има водоотпорну завршну обраду. Камера се напаја директно са монитора за вожњу уназад са напоном од 12-24В.

Могућност повезивања до 4 камере са могућношћу избора редоследа приказаних камера.

Појединачне камере се могу приказати једна поред друге или, ако је потребно, комбиновати распоред камера на монитору.

монитор и камера сет за вожњу уназад

Захваљујући овом систему, тачно ћете знати шта је иза, испред или око возила. Реверсинг АХД сет садржи ЛЦД монитор 7"+ 1к задњу спољну камеру са ИЦ ноћним видом + 1к широку предњу унутрашњу ХД камеру Ф1.2 + 2к (5м, 10м, 15м или 20м кабл) која је укључена у цену сета и ви може изабрати АХД сет је изузетан поред квалитета слике по томе што можете да повежете до 4 (АХД 1080П / АХД 720П / 960Х) камере на монитор у исто време Хибридни монитор подржава мешовити улаз у неколико видео формата као и ПАЛ / НТСЦ фреквенције.Овај сет за преокрет има широк спектар употребе.   ИП степен заштите задње спољне камере је до ИП 68 , што значи да је отпорна на воду, блато, прашину и механичка оштећења.

Паркинг камера са монитором АХД СЕТ - за аутомобиле, комбије, камионе радне машине

паркинг гарнитура за грађевинску и пољопривредну механизацију

Монитор за вожњу уназад садржи мени у којем имате различите опције за подешавање ЛЦД монитора и камера које су на њега повезане. Монитор служи и као ДВР рекордер за снимање са камера (похрањује се на меморијску картицу до 256 ГБ). Хибридни монитор подржава АХД 1080П / АХД 720П / 960Х / ЦВБС мешовити улаз у неколико видео формата као и ПАЛ / НТСЦ фреквенције, до 4 камере се могу повезати на монитор у исто време. То значи да можете имати 1080Д АХД камеру повезану на монитор и другу резолуцију од 720П, на пример, а монитор ће истовремено приказати слику са оба.

Снимак са камера се чува на СД картици, која је подржана до 256 ГБ.

АХД ауто монитор од 7 инча
Хибридни 7" монитор за вожњу уназад (машине) за 4 АХД/ЦВБС камере са СД картицом за снимање до 256 ГБ, са могућношћу повезивања до 4к било које врсте ФУЛЛ ХД, ХД, ЦВБС камера итд. камера за вожњу уназад. Нова генерација паркинг система, који вам доноси јасну, оштру слику током дана, чак иу условима слабог осветљења и сва неопходна техничка средства за безбедан рад и управљање моторним возилима и машинама.У пакету је и даљински управљач, за још лакше управљање монитора.

Употреба камере за вожњу уназад са монитором у ХД резолуцији, погодна и за грађевинске машине

паркинг камера са ИЦ ноћним видом
На монитор се могу повезати до 4 камере - АХД или ЦВБС. У зависности од потребе и типа возила, можете изабрати и комбиновати камере из наше понуде како би задовољили Ваше захтеве. Камере су повезане са монитором преко 4- пин каблова. Монитор има каблове за повезивање камера и напајање монитора. Камере се напајају директно са монитора, тако да више није потребно да их посебно повезујете са извором , што поједностављује инсталацију и можете поставити камеру било где у возилу. Монитор такође садржи 4 уклопна кабла, преко којих можете да повежете одабране камере са светлима за вожњу уназад. Када се укључи брзина за вожњу уназад, изабрана камера ће се аутоматски приказати на монитору. Подршка за циклично видео снимање - (24-часовна функција надзора паркирања).
Уколико је потребно да монитор монтирате на другачији начин од држача који је део монитора, у нашој понуди ћете пронаћи још три типа постоља који ће вам омогућити да монтирате монитор, на пример, на шофершајбну или у место где вам треба. Ако треба да поставите камеру на приколицу која се одваја од аутомобила или камиона, можете купити прикључни кабл за камеру за вожњу уназад за приколице и полуприколице. Ово ће осигурати да се систем за вожњу уназад лако искључи и поново повеже.

Задња камера - ИП68 заштита гарантује отпорност на воду, блато, прашину и механичка оштећења

задња камера за вожњу уназад
Камера за вожњу уназад има угао скенирања до 145° , што је довољан домет за потребе вожње уназад или праћења кретања возила у окружењу где је потребна повећана пажња у погледу безбедности. Ова ХД камера испуњава ИП68 степен заштите, што је чини водоотпорном, отпорном на прашину и отпорном на механичка оштећења. Само кућиште камере је заштићено издржљивим кућиштем од легуре. Камера се може инсталирати на различите површине , што омогућава метални носач, захваљујући којем је можете нагнути и фиксирати у жељени положај. Напајање камере и пренос сигнала се врши преко квалитетног, оклопљеног конектора са 4-пинским терминалом, који има водоотпорну завршну обраду, што ће вам олакшати рад током инсталације. Камера се напаја директно са монитора за вожњу уназад са напоном од 12-24В.

Предња камера - Погодна као предња камера за снимање вожње захваљујући отвору бленде Ф1.2 и широком углом гледања од 120 °.

предња камера за аутомобиле
Осветљеност сочива је Ф 1,2, што омогућава камери да компензује слабо осветљење и снима чак и у условима лошег осветљења. Са углом гледања до 120°, имаћете јасан поглед за безбедно кретање уназад. АХД камера за вожњу уназад испуњава ИП67 степен заштите, што је чини водоотпорном, отпорном на прашину и отпорном на механичка оштећења. Камера има издржљиво алуминијумско кућиште са металном базом и можете је поставити на различите површине. Напајање камере и пренос сигнала се врши преко квалитетног, оклопљеног конектора са 4-пинским терминалом, који има водоотпорну завршну обраду, што ће вам олакшати рад током инсталације. Камера се напаја директно са монитора за вожњу уназад са напоном од 12В.

Техничке спецификације монитора:

Модел: Профио -В70
Монитор: 7" ХД екран
Систем: ПАЛ / НТСЦ 50 / 60Хз
Однос ширине и висине: 16:9
Резолуција монитора: 1024 к 600 РГБ
Видљивост екрана: 180° са сваке стране
Видео резолуција при снимању: 1280к720П, 1280к960П, 960Х
Компатибилни сигнал: АХД 720П @ 25/30, 960П @ 50/60, 1080П @ 25/30, ЦВБС 960Х
Улази: 4к АХД / ЦВБС канал
Дугмад са позадинским осветљењем: да, плаво светло
Осветљеност: 500-700цд / м2
Снимање: да, 4 канала
Циклично снимање: да
Распоред екрана: 1/2/3/4 камера
Видео формат: АВИ
Меморија: подржава СД картицу класе 10, до 256 ГБ (меморијска картица није укључена)
ОСД подешавања: осветљеност, контраст, јачина звука, језик
Напајање: ДЦ 12-36В (13В напон је потребан за напајање чак и са камером)
Излазни напон: ДЦ + 11.5В / 3А
Аудио улаз: да 1к
Конектор: 4-пински конектор
Боја Црна
Даљински управљач: да
Светла завеса: да, одвојива
Радна температура: -20 до 70 ° Ц
Димензије: 18 к 12 к 2,5 цм

Техничке спецификације задње камере:

Сензор слике: ЦМОС 1/4"
Резолуција: ХД 1280к720
Систем: ПАЛ / НТСЦ
Минимално осветљење: 0 ЛУКС (ИР укључен)
ИР ноћни вид: да 11 ИР ЛЕД
Удаљеност ноћног вида: 15 м
Угао гледања: 145 °
ИП степен заштите: ИП 68 водоотпоран, отпоран на прашину, отпоран на оштећења
Потрошња енергије: 3В
Радна температура: -20 до 70 ° Ц
ДЦ напајање: 12-24В
Материјал кућишта камере: алуминијум, метал
Димензије: 55к55к55 мм

Техничке спецификације предње камере:

Модел: Профио СИ862
Тип: камера са конзолом
Сензор: 1 / 2,9 "ЦМОС
ТВ систем: ПАЛ
Ноћни вид: не
Резолуција: ХД 720П
Угао гледања: 120°
Трајност: ИП67
Електронски затварач: 1 / 50-1 / 100000С, 1 / 60-1 / 100000с
Снимање: 25 фпс, 30 фпс при 1080 П
Минимално осветљење: 0,01 Лук / ф1,2
АГЦ: аутоматски
Баланс белог: аутоматски
Баланс позадинског осветљења: аутоматски
Излаз сигнала: АХД
Конектор: 4 пински
Напајање: ДЦ12В
Потрошња: до 2В (до 150мА)
Радна температура: -20 до 75 ° Ц
Температура складиштења: -30 до 85 ° Ц
Материјал кућишта камере: алуминијум, метал
Димензије: 46к40,2к40,2мм

Садржај пакета:

1к хибридни 7" монитор за вожњу уназад
1к АХД камера за вожњу уназад
1к АХД предња камера
2к Прикључни кабл 5м, 10м, 15м, 20м по избору
1к даљински управљач
1к визир за сунце
1к носач за монтирање монитора
2к носач за монтирање камере
1к Мануал

Можете одабрати дужину каблова према вашим потребама 5м, 10м, 15м и 20м. Наведите дужину кабла у напомени о поруџбини.

Коментари

Остали производи