Привезак за снимање гласа - шпијунски снимак звука (препознавање гласа) са 16 ГБ меморије

Код производа: 09-063 Имам питање
нова Привезак за снимање гласа - шпијунски снимак звука (препознавање гласа) са 16 ГБ меморије
Произвођач ОЕМ
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 8 000 дин
Цена са ПДВ-ом 9 600 дин
- +

Опис производа Привезак за снимање гласа - шпијунски снимак звука (препознавање гласа) са 16 ГБ меморије

Привезак за снимање гласа - шпијунски снимак звука (детекција гласа) са 16 ГБ меморије​. Не емитује никакав звук или светлост током снимања, што гарантује његову дискрецију. Компактан уређај направљен за неприметност. Да ли често држите предавања на разним догађајима? Да ли треба да снимите разговор дискретно и да не будете примећени? Да ли желите да увек имате при руци диктафон? Аудио снимач ће вам помоћи у свакој ситуацији. Уређај за слушање ради у два режима.

Режим аудио активације ће снимити изговорену реч само ако учесници заиста говоре, у супротном ће се пребацити у режим приправности. Режим непрекидног снимања се снима без престанка у интервалима од 60 минута. Пребацивање режима је интуитивно помоћу дугмета за померање н. Када се дугме притисне у положај горе, тада се активира режим звуком или гласом. Када се дугме притисне у средишњи положај, уређај чува снимак и искључује се. А када се дугме притисне у доњу позицију, поново се активира континуирани режим снимања.

Диктафон се напаја преко уграђеног адаптера тако да не морате да бринете о батеријама. Може да ради у режиму пуног пуњења око 60 сати у режиму активираног звуком и око 6 сати у режиму непрекидног снимања, тако да је увек спреман када вам затреба. Уређај са прислушкивањем је наравно компатибилан са Мац и Виндовс.

Аудио снимач у привезку за кључеве - снимач шпијунских позива

Аудио снимач у привезку за кључеве - снимач шпијунских позива

Паметни диктафон налази своју примену код широког спектра људи и има много квалитетних функција. Ако капацитет батерије падне на критичан ниво, аутоматски ће сачувати звук пре него што га искључи . Такође има интелигентно смањење шума - брзина снимања до 192 кбпс. Није вам потребан додатни софтвер за пренос датотека између диктафона и рачунара – једноставно их повежите УСБ каблом и пренесите датотеке. Да бисте репродуковали снимљени звук, једноставно искључите и прикључите слушалице у 3,5 мм прикључак. Никада немојте ризиковати да изгубите важан разговор, предавање или други аудио материјал.

Техничке спецификације:

  • Фреквенција: Мп3- 8КХз-48Кхз 320Кбпс, 32КХз - 48КХз 48Кбпс - 192Кбпс
  • ВМА: 32Кхз-48Кхз 48Кбпс-192Кбпс
  • Меморија: 16 ГБ
  • Улаз: Мицро УСБ
  • Компатибилни системи: Виндовс, Мац, Линук

Садржај пакета:

1к Снимач звука у привезку за кључеве
1к УСБ кабл
1к слушалице
1к Мануал

Коментари

Остали производи