Пинхоле шпијунска ГСМ камера на СИМ картици са даљинским слушањем

Код производа: 10-121 Имам питање
Произвођач ОЕМ
Доступност производа преднаруџба
Рок испоруке 1 - 3 недеље.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 16 000 дин
Цена са ПДВ-ом 19 200 дин
- +

Опис производа Пинхоле шпијунска ГСМ камера на СИМ картици са даљинским слушањем

Пинхоле шпијунска ГСМ камера на СИМ картици са даљинским слушањем која ће вас увек на време упозорити шта се дешава у надгледаној области. Ако требате да надгледате унутрашњост канцеларије, куће, стана или аутомобила и да будете рано информисани о догађајима, ова ГСМ СИМ камера са рупицама је дизајнирана само за вас. Само купите код било ког оператера СИМ картицу са телефонским бројем који можете да убаците у пинхоле камеру. Камера има и слот за мицроСД картицу до максималног капацитета од 32 ГБ, која ће снимати видео и аудио. Уређајем се лако управља помоћу командне СМС поруке коју са свог мобилног телефона шаљете на ГСМ шпијунску камеру. Након иницијалне калибрације СМС-а када ће камера запамтити ваш број телефона за даљу комуникацију, можете подесити СМС са командама неопходним функцијама за праћење. Основна функција је детекција звука.

Пинхоле гсм камера

Када детектује звук изнад 40 дб, уређај ће вас аутоматски позвати и преко осетљивог микрофона можете чути шта се дешава на удаљености од шест метара. Затим можете послати СМС са командама за видео снимање. Видео са звуком ће се чувати на меморијској картици у интервалима од 30 минута. Такође можете изабрати команду за само снимање звучног записа. Након позива на број телефона у камери, уређај ће аутоматски преузети ваш позив и можете чути шта се дешава око камере. Функција детекције покрета чува вашу фотографију у ЈПГ формату на мицроСД картици.

Гсм шпијунска пинхоле камера на СИМ и СД картици

Преко командног СМС-а, СИМ сигурносна камера вам може послати информативни СМС са детаљима о статусу батерије, слободном капацитету меморијске картице, информацијама о стварном процесу (ако снимате само видео или аудио). Друга опција је форматирање картице или ресетовање уређаја путем СМС-а. Батерија капацитета 2500 мАх обезбеђује дуг рад ГСМ СИМ камере. У режиму мировања може да ради до 12 дана. Време разговора је до 150-180 минута. СИМ сигурносна камера се такође може повезати на стално напајање или ПОВЕРБАНК, како би се повећало време рада у складу са капацитетом екстерног пуњача батерија.

Карактеристике:

  • Шпијунска камера са ГСМ СИМ картицом
  • Контрола преко СМС команде
  • Подржава СИМ картице свих оператера
  • У стандби моду ради до 12 дана
  • Аутоматски повратни позив камере на ваш телефонски број када детектује звук

Спецификације:

Резолуција видеа: 320к240
Резолуција фотографије: 640к480
Брзина кадрова: 10 кадрова у секунди
Видео формат: АВИ
Угао гледања: 70 °
Аудио снимак: да 6м
Минимално осветљење: 1 лукс
Капацитет батерије: 2500 мАх
Време приправности: 12 дана
Време разговора: до 15-180 минута
Максимални капацитет меморије: 32 ГБ
Радна фреквенција: ГСМ850 / 900/1800 / 1900МХз
Радна температура -20ºЦ до + 55ºЦ

Пакет садржи:

1к ГСМ СИМ шпијунска камера са рупицама
1к УСБ кабл за напајање
1к 2500мАх батерија
1к Мануал

Коментари

Остали производи