Мини ХД ВиФи камера са ротирајућим сочивом

Код производа: 10-167 Имам питање
Произвођач ОЕМ
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 12 000 дин
Цена са ПДВ-ом 14 400 дин
- +

Опис производа Мини ХД ВиФи камера са ротирајућим сочивом

Мини ХД ВиФи камера са ротирајућим сочивом која подржава микро СД картицу до 128 ГБ је идеалан чувар вашег дневног простора. Мини безбедносна ВиФи шпијунска Фулл ХД камера са 180° хоризонтално окретним сочивом смештена је у малу црну кутију која брине о вашем дому док нисте код куће . Са својом малом величином и црним дизајном, лако га је носити скоро свуда , можете га сакрити на полици, између књига или саксије. Слике снимљене скривеном камером су у Фулл ХД резолуцији 1920к1080 са звуком , тако да су довољне за детаљна снимања.

Камера се издваја од конкуренције не само по својим димензијама, већ и по одличној особини хоризонталног ротационог сочива од 180°, који вам даје потпуни преглед надзираног подручја.

интелигентна мини ХД вифи камера
Сигурносна камера подржава ВиФи конекцију и бежична је , што омогућава једноставну инсталацију на зид или плафон, а можете контролисати све функције камере преко бесплатне апликације „Про иЦам“ за паметне телефоне (иОС, Андроид) где можете да промените угао снимања клизањем прста на паметном телефону или зумирање, односно да промените подешавања. Сигурносна камера се може повезати са кућним рутером преко ВИФИ или П2П, омогућавајући вам да гледате слику било када и било где користећи свој мобилни телефон.
бежична камера са ротирајућим сочивом
Паметна камера у црној кутији такође има функцију детекције покрета за почетак снимања приликом снимања кретања у свемиру. Одлична карактеристика, са којом нећете пропустити ниједан важан снимак, јер ће снимак бити покренут само током активности, а такође ћете бити обавештени директно на мобилни телефон. Снимљени записи пролазе Х.264 компресију да би се смањила величина датотеке, а затим се чувају на микро СД картици подржаној до 128 ГБ . Црна сигурносна кутија је опремљена уграђеном батеријом од 950 мАх , која обезбеђује непрекидно снимање око 4 сата када је потпуно напуњена, а кутија се такође може повезати на конвенционалну мрежу, тако да скривена камера може да ради непрекидно. Црна кутија са камером има неколико намена – послужиће као велика помоћ за обезбеђење/надгледање дома, пословног простора или као надзор деце или бака и деда.

Карактеристике:

Мини паметна ВиФи камера
Угао гледања од 90° + хоризонтално окретно сочиво од 180°
Сензор покрета са обавештењем
Коришћење мицроСД картице до 128 ГБ
Контрола преко апликације за мобилни телефон

Спецификације:

Сензор слике: 1,0 Мпк ЦМОС
Резолуција видеа: 1920к1080п Фулл ХД 25 фпс
Компримовани формат: Х.264
Угао гледања: 90°
Хоризонтална ротирајућа сочива: 180°
Батерија: 950 мАх пуњива
Радно време: 3-4 сата
Време пуњења: 6-8 сати
Детекција покрета и обавештења о упозорењима
Максимални капацитет меморијске картице: 128 ГБ
Напајање: 2А/5В напајање са УСБ везом
Оперативни систем: иОС 7 и новији, Андроид 4,1 и новији
ВиФи: Ви-Фи 802.11 б/г/н, П2П
Димензије: (Д) 81 к (Ш) 40 мм к (Д) 29 мм
Тежина: 93 г

Садржај пакета:

• 1к Мини ВиФи камера
• 1к УСБ кабл
• 1к Упутство за употребу
• 1к адаптер за наизменичну струју

Коментари

Остали производи