Камера у будилнику ВиФи П2П са 10 ИР ЛЕД диода + 24/7 надзор и детекција покрета

Код производа: 10-631 Имам питање
нова Камера у будилнику ВиФи П2П са 10 ИР ЛЕД диода + 24/7 надзор и детекција покрета
Произвођач /
Доступност производа преднаруџба
Рок испоруке 1 - 3 недеље.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 16 000 дин
Цена са ПДВ-ом 19 200 дин
- +

Опис производа Камера у будилнику ВиФи П2П са 10 ИР ЛЕД диода + 24/7 надзор и детекција покрета

Камера у будилнику ВиФи П2П са 10 ИР ЛЕД диода + 24/7 надзор и функција детекције покрета. Камера у дигиталном сату такође подржава двосмерни звук. Савршена комбинација шпијунске камере и будилника. Можете да користите овај производ да надгледате свој дом - пуштате музику - подесите будилник. Квалитет слике ФУЛЛ ХД резолуција . Ви-Фи камера нуди слику високог квалитета од 30 кадрова у секунди са оштријим и јаснијим детаљима. Широки угао гледања од 150° и ноћни вид, има уграђених 10 инфрацрвених ИР ЛЕД светала да бисте јасније видели у ноћном окружењу, ова ИР светла су потпуно невидљива када снимате ноћу.

Подешавање тренутног времена и времена буђења, такође приказује тренутну температуру.

фулл хд вифи п2п камера у будилнику са ИР ЛЕД светлима

Двосмерни звук и слушање , омогућава вам да разговарате и слушате преко мобилног телефона када су на различитим местима. Уређај има уграђену батерију од 2000 мАх. Подржава иОС/Андроид апликацију за директно праћење преко Интернета 24-часовни континуирани П2П даљински надзор са режимом детекције покрета .

Формат видео компресије је Х.264, који има већу брзину бита и штеди меморију. Будилник са скривеном ВиФи камером прати шта се дешава у вашем стану током вашег одсуства. Догађај можете гледати на даљину на мрежи или га поново репродуковати. Више не морате да бринете о томе да остављате децу или кућне љубимце код куће без надзора. Захваљујући својим компактним димензијама и ненаметљивом изгледу, уклапа се у сваки ентеријер и лако га можете поставити било где у вашем дому или канцеларији.

сат са скривеном вифи камером

Скривена камера са ноћним видом до удаљености од 6 метара покрива угао од 150°, снима у ФУЛЛ ХД резолуцији, а у случају детекције покрета добићете пусх обавештење на паметном телефону. Снимљени снимци се опционо чувају или на убаченој мицроСД картици максималног капацитета 128ГБ (није укључено у пакет), или директно на вашем телефону, а захваљујући подршци за Ви-Фи везу, можете да гледате све што се дешава испред камере. даљински на свом паметном телефону. Као и код класичног будилника, тренутно време и време аларма се могу подесити помоћу дугмади на врху, такође приказује тренутну температуру. Контроле камере се налазе на задњој страни будилника испод поклопца заједно са батеријом, сочиво камере је лепо сакривено испод задимљеног стакла на дисплеју сата.

шпијунска камера у будилнику

Да бисте повезали скривену камеру у будилнику са својим мобилним телефоном или таблетом преко Ви-Фи мреже, потребно је да инсталирате апликацију која се може бесплатно преузети у Гоогле Плаи/Апп Сторе-у. Тада можете користити све функције скривене камере, као што је могућност гледања прегледа уживо, снимања и затим репродукције снимака направљених директно на телефону, или напредних подешавања параметара камере. Снимљени видео снимци се такође могу лако репродуковати на рачунару. Батерија у будилнику се може напунити приложеним УСБ каблом са рачунара или са обичног УСБ адаптера. Уграђена пуњива литијум-јонска батерија је довољна за рад камере до 2 сата, уз сталну везу на мрежу, и будилник и камера могу да раде практично без престанка.

Карактеристике:

Скривена камера на дисплеју будилника
Детекција покрета на удаљености од 6 метара
Снимање видеа у Фулл ХД резолуцији
Невидљиви ИР осветљивач за ноћни вид на удаљености од прибл. 5-8 метара
Потпуно функционалан уређај за употребу као класични будилник или дигитални сат
Ова ВиФи камера је компатибилна са мрежом од 2,4 ГХз

Спецификације:

ФУЛЛ ХД 1080п резолуција
Подршка за меморијске картице до 128ГБ (нису укључене у пакет)
Ноћни вид: да, 10 ИР ЛЕД диода
Капацитет батерије; 2000 мАх
Тежина: 175 г
Величина: 131к37,5к62,5мм

Угао гледања скривене камере 150°
Подршка за мицроСД меморијске картице до 128 ГБ
Опција видео стримовања уживо
Подржава снимање у петљи
Обавештење мобилној апликацији када се детектује покрет
Лако подешавање камере
Могућност подешавања резолуције или подешавања осветљености и контраста камере у апликацији
Могућност снимања слика или видео записа (чува се у меморији телефона)
30ФПС снимања
Приказ тренутног времена, времена буђења и температуре на дисплеју
Трајање батерије до 5 сати
Батерија 3,7В капацитета 2000мАх
Могућност непрекидног рада са сталним напајањем из мреже
Радна температура -10-60°Ц


Садржај пакета:

1к будилник са скривеном ВиФи камером
1к УСБ кабл за напајање
1к приручник

Коментари

Остали производи