ГПС локатор за контејнер ИП66 водоотпоран + магнет

Код производа: 09-060 Имам питање
Произвођач ПРОФИО
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 19 000 дин
Цена са ПДВ-ом 22 800 дин
- +

Опис производа ГПС локатор за контејнер ИП66 водоотпоран + магнет

ГПС локатор за контејнер ИП66 водоотпоран са магнетом , пружа тачне информације о тренутној локацији робе која се транспортује морем у контејнеру. Контејнерски ГПС трацкер за праћење пошиљке, је уређај за праћење са сигурносним карактеристикама за теретни, бродски и друмски транспорт. ГПС локатор је корисно сигурносно решење које омогућава праћење транспортоване робе у реалном времену са детаљним информацијама. 3Г уређај за праћење може се једноставно монтирати унутар контејнера помоћу интегрисаног магнета . Са ВЦДМА технологијом, ово је дуготрајан ГПС уређај за праћење, који је у стању да пружи тачне информације о тренутној локацији робе која се транспортује или контејнера на безпроблем и ефикасан начин.

ГПС локатор ИП66 водоотпоран са магнетом + батерија капацитета 3800 мАх. ГПС праћење контејнера у реалном времену. Онлине ГПС трацкер (апликација у мобилном) ће обезбедити рад ГПС уређаја у режиму мировања скоро 60 дана. ГПС + ЛБС двоструко прецизно позиционирање у реалном времену. Када онлајн трагач има добар ГПС сигнал, он ће га пронаћи преко ГПС-а. Ако нема ГПС сигнал, наћи ће га преко ЛБС-а.

ГПС модул је опремљен ултра-јаким магнетом и веома је једноставан и флексибилан за инсталацију за праћење ГПС контејнера. Захваљујући снажном магнетном телу, можете причврстити 3Г ГПС локатор марке ПРОФИО ЕЛЕЦТРОНИЦС на различите локације објекта који се прати. Висок ниво ИП66 заштите омогућава функционалност уређаја чак иу екстремним спољашњим окружењима . ГПС уређај за праћење налази своју примену за бродски и железнички контејнерски транспорт. ГПС трацкер ће вас такође упозорити на неовлашћено мешање у инсталацију или уклањање уређаја . У нашој е-продавници можете купити ГПС локаторе врхунског квалитета. Потребна вам је само СИМ картица (подаци/телефон) и ГПС праћење може бити активно одмах.

ГПС трацкер са капацитетом батерије до 3800 мАх + ултра јак магнет + ИП 66 заштита

онлајн ГПС локатор контејнера

ГПС трацкер за 3Г контејнере је дизајниран посебно за употребу у транспорту контејнера.

брод за праћење контејнера

На располагању вам је бесплатна апликација за мобилне телефоне (иОС, Андроид) под називом „ Трацк Солид “ или веб интерфејс „ ввв.трацксолид.цом “ где можете у реалном времену да на згодан начин пратите тренутну локацију ГПС локатора. Одлично решење за контејнерске транспортере да прате своје пошиљке и пружају ажурне информације својим клијентима.

Можете пратити кретање трагача преко апликације на свом мобилном телефону, таблету или рачунару.

Мапа приказује своју тренутну локацију са временом, брзином и ГПС координатама.

праћење контејнера уживо

Двоструко позиционирање ГПС и ЛБС

Овај трагач подржава ГПС и ЛБС локализацију. ГПС је одређивање спољне позиције са тачношћу мањом од 10 метара. ЛБС је позиционирање (на местима где нема гпс сигнала) са тачношћу мањом од 500 метара.

ГПС локатор контејнера и ЛБС позиционирање

Детекција отварања/затварања контејнера

Захваљујући сензору на локатору, добијате тренутно упозорење када се врата вашег контејнера неочекивано отворе, тако да можете спречити крађу робе из контејнера. Упозорење и позиција у реалном времену ће се послати када се врата контејнера отворе или затворе.

упозорење отварање затварање ГПС трацкер контејнера

Упозорење о неовлаштеном уклањању трагача из контејнера

Упозорење на неовлашћено коришћење. Добићете обавештење о сваком премештању уређаја за праћење са његове првобитне локације. Приликом инсталације активира се упозорење притиском на дугме за заштиту од неовлашћеног приступа, тако да ће вас анти-тампер функција обавестити када се уклони гпс локатор.

ГПС за праћење контејнера са упозорењем на неовлашћено коришћење

Магнетски држач

Ултра-јаки магнетни држач омогућава флексибилну монтажу на металну површину камиона или контејнера.

магнетни држач трагача ГПС контејнер

Стандард ИП66 обезбеђује отпорност на воду и прашину

Ово обезбеђује стабилан рад уређаја за праћење у било ком захтевном окружењу. ГПС локатор има одличну водоотпорност како би осигурао стабилан рад у тешким окружењима. То није само ефикасна превенција продирања прашине, већ не морате да бринете да ће локатор бити уклоњен из контејнера или камиона прскањем воде.

Заштита ГПС трацкера ИП66

Глобални роминг

Покривеност глобалном мрежом без проблема обезбеђује стални контакт са уређајем за праћење. Наш ГПС локатор подржава 2Г ГСМ 850/900/1800/1900МХз и 3Г ВЦДМА: пренос података БАНД1/БАНД2/БАНД5/БАНД8.

ГПС трацкер бродски транспорт

Дуги режим приправности - 60 дана

Тракер има уграђену Ли-Полимер 3,7В 3800мАх пуњиву и уклоњиву батерију која обезбеђује ултра дуго време приправности и паметну функцију уштеде енергије. Након потпуног пуњења, може да ради скоро 30 дана (снимање ГПС података сваких 6 сати у статичком режиму).

ГПС трацкер контејнер у режиму приправности батерије

3 режима рада

ГПС трацкер аутоматски идентификује тренутно стање окружења контејнера и мења режим између статичког режима (отпремање ГПС података свака 3 сата), копненог режима (отпремање ГПС података сваких 10 минута) и режима брода (учитавање ГПС података свака 3 сата).

ГПС контејнер трацкер 3 режима рада

3Г контејнер за праћење

Спецификације:

Комуникациони систем: М770Б ГСМ & ВЦДМА комуникациони модул
Фреквенција комуникације: ГСМ: 850/900/1800/1900МХз ВЦДМА: БАНД1/БАНД2/БАНД5/БАНД8
Осетљивост: <-104дБм
ГПРС: Класа 1,2, ТЦП/ИП
Осетљивост пријема: Класа ИИ РБЕР2% (-102дБм)
Меморија: 32 + 32Мб
Фазна грешка: РМСПЕ <5, ППЕ <20
Макс. излаз: ГСМ850/ГСМ900: 33 ± 3дБм, ГСМ1800/ГСМ1900: 30 ± 3дБм
Макс. фреквенцијска грешка: ± 0,1ппм
ГПС чип: МТК веома осетљив
Фреквенција: ГПС Л1, 1575.42МХз
ГПС канал: 66
Тачност локације: <10 метара
Осетљивост праћења: -165дБм
Осетљивост: -148дБм
ГПС антена: ГПС керамичка антена
Радна температура: -20° ~ 70 ℃
Стандард: ИП65
Батерија: 3 800 мАх
Стање приправности: до 60 дана
Димензије: 200 мм (ширина) к 104 мм (висина) к 43 мм (дебљина)
Тежина: 370г

Садржај пакета:

1к ГПС локатор Профио ГПС Л-10
1к батерија 3800 мАх батерија
1к сет вијака
1к Мануал

Коментари

Остали производи