ДОД ЛС360В - Камера на контролној табли са опционим ГПС-ом

Код производа: 55-018 Имам питање
Произвођач ДОД
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 16 500 дин
Цена са ПДВ-ом 19 800 дин
- +

Опис производа ДОД ЛС360В - Камера на контролној табли са опционим ГПС-ом

ДОД ЛС360В - Камера на контролној табли са опционим ГПС-ом. Можете купити онлајн у нашој е-продавници. Новија верзија старог модела ДОД ЛС330В. Сензор изузетно високе осетљивости у комбинацији са великим отвором бленде од Ф/1,6. , напредна ВДР видео обрада и 3Д редукција шума сврставају ЛС360В у камере светске класе и пружају невероватне перформансе при слабом осветљењу. Ослободите се свих страхова од грозних видео снимака снимљених при слабој видљивости без уличне расвете. ДОД ЛС360В је чак бољи од претходног модела ДОД ЛС330В са побољшаним компонентама. Прилагођено вашим потребама -   опремите ЛС360В опционим ГПС-ом ако треба да додате брзину и праћење локације. Ако не, изоставите. ГПС процесор са 5Кс брзином, најбржа ГПС технологија у аутомобилском ДВР-у за прецизно праћење.

ДОД ЛС360В располаже са првим Сони сензором посебно дизајнираним за ауто ДВР, који удвостручује осетљивост на светлост до ИСО 3200 . Одличан сензор има 20% већу величину слике и 60% већу величину пиксела него икада раније, што омогућава камери да ефикасније хвата светлост чак и у мраку. Сензор изузетно високе осетљивости у комбинацији са великим отвором бленде од Ф/1.6, напредном ВДР технологијом и 3Д редукцијом шума сврстава ЛС360В међу камере светске класе и пружа невероватне перформансе при слабом осветљењу.

Највећа ИСО осетљивост икада – Што већи ИСО број има камера, имаће још бољу осетљивост. Најновији сензор нуди широк опсег осетљивости до ИСО3200 , највећу осетљивост примењену на ДВР за аутомобиле, значајно побољшава способност хватања светлости чак и при слабом осветљењу . Сада, са изузетном осетљивошћу на светло, нема страха од ужасно мрачних видео записа снимљених на путевима без уличног светла.

Поређење квалитета видеа

Упоредите два снимка екрана испод старијег ЛС330В са новијим ЛС360В. Постављени један поред другог и снимајући исту сцену, непромењене фотографије истичу побољшање јасноће за ЛС360В.

Опционо, екстерни ГПСЛС330В_Ектернал_ГПСДОД_ЛС330В_Ектернал_ГПС_2

Нисте сигурни у вези ГПС-а? Штеди новац? Потребан је бољи пријем

Опциони, екстерни ГПС вам омогућава да изаберете оно што најбоље одговара вашим потребама. ГПС модул има бољи пријем од ЛС430В, тако да ако живите у урбаном окружењу или у јако пошумљеним подручјима, сигнал може ређе да се искључује.

Подешава вашу позицију и брзину

Може да сними вашу позицију и брзину и утисне је на ваш видео. Потенцијална одбрана за саобраћајне казне, обезбеђује одговорност запослених и послодаваца.

Аутоматски синхронизује време и датум синхронизовани са атомским сатом

Аутоматски синхронизује време и датум са атомским сатом за вашу временску зону.

Брзина анкетирања 5Хз

Ажурира вашу брзину 5 пута у секунди. Боља прецизност за ГПС евидентирање. Довољно брз да се користи на стази.

Два носача за ветробранско стакло за удобност

Суцтион_Моунт_ЛС_Сериес_СидеТапе_Моунт_ЛС_Сериес_Сиде

Усисни носач

Омогућава једноставно уклањање и инсталацију камере. Сигурно у зимским и летњим условима.

Тапе Моунт

Мањи, мање приметан носач. 3М лепак за ветробранско стакло је веома сигуран, смањује вибрације и уклања не остављајући остатке.

Предности и иновативне функције ДОД ЛС460В камере:


лс460в већи сензор


Одличан сензор има 20% већу величину слике и 60% већу величину пиксела него икада раније, што значи да је у стању да прикупи и произведе 60% више светле слике како би пружио најбоље резултате са одличним перформансама при слабом осветљењу и прецизним бојама. Велики сензор и велики пиксел стварају бриљантну слику са изузетним детаљима, живим бојама и оштрином као жилет.

дод вдр технологија

ВДР је моћна технологија слике дизајнирана да снима јасне видео записе чак и при високом контрасту, јаком позадинском осветљењу, одсјају и рефлексијама светлости коришћењем различитих нивоа експозиције како би се обезбедила јасна слика, било у светлим или тамним областима. Захваљујући напредној ВДР технологији, ноћне снимке чини светлијим и смањује јаку експозицију светлости како би се постигла најлепша слика.
ИСО осетљивост ЛС360В сада подржава до ИСО3200 . Проширени опсег повећава јасноћу објеката који се брзо крећу ноћу. Камера сада може да сними још више детаља у условима ултра слабог осветљења.
дод ауто камера шест објектива Објектив камере са шест елемената ефикасније хвата светлост. Захваљујући прецизном дизајну путање светлости, осетљиво сочиво може да произведе оштрију и кристално јаснију слику.
лс460в панорамски угао Панорамска слика ултра широког угла до 140°. Потпуно ново дизајнирано оптичко сочиво снима слике са ултра широким углом гледања, до 140 степени, без икаквих изобличења, које је у стању да ухвати све испред вашег аутомобила.
камера за аутомобиле пуне хд резолуције Фулл ХД ЦМОС сензор пружа најјасније детаље и јасноћу у ХД резолуцији 1080п видеа како би се осигурали најбољи резултати са одличним перформансама при слабом осветљењу и прецизним бојама.
аутоматска калибрација времена двр Аутоматска калибрација времена. Независно од подешавања времена. Са уграђеним ГПС процесором од 5Кс брзине , прецизно локално време се калибрише и аутоматски чува у ЛС460В аутомобилском ДВР-у.
ауто двр худ компас Брзина ХУД-а и дисплеј компаса. Са уграђеним ГПС процесором брзине 5Кс , електронски компас у реалном времену се приказује на екрану и може да укаже у ком правцу идете. Штавише, 5Кс брже ажурирање омогућава прецизно праћење брзине аутомобила.
упозорење о прекорачењу брзине двр-а Паметно упозорење о прекорачењу брзине. Са уграђеним ГПС процесором од 5Кс брзине, када брзина аутомобила премаши унапред постављено ограничење брзине, приказује се сигнал упозорења за возаче да успоре брзину вожње.
лс460в цпу цхио 2Кс брзи ЦПУ чип. Уграђени нови обрађени чип побољшава перформансе видео записа до 2 пута брже у поређењу са осталима на тржишту. Омогућава боље снимање видео записа и високоефикасну обраду видеа.


Тиме-лапсе снимање ради безбедности служи када желите да снимите слику са брзином која је много нижа од оне која је коришћена за гледање секвенце. Ова функција се може укључити приликом паркирања, што ЛС460В сврстава у безбедносни гаџет.
Круг

Спецификације:

Видео резолуција: 1920к1080@30фпс 1280к720@30фпс 1280к720@60фпс 848к480@30фпс 640к480@30фпс
Сензор: СОНИ Екмор ЦМОС сензор
Широкоугаони објектив: 140°
Отвор бленде: ф/1.6
Екран: 2,7” 16:9 ТФТ ЛЦД
Видео формат: МОВ

Видео излаз:

ХДМИ: компатибилан са ЦТС1.2, подршка
Режим излаза 1080п/720п/ВВГА/ВГА
Композитни: НТСЦ/ПАЛ
Резолуција слике: 1.3М,ВГА,2М,3М,5М,8М,10М,12М

Медији за снимање:

Мицро СДХЦ картица (до 32ГБ)
Аудио: Опремљен микрофоном и звучницима (моно).
Дугме затварача: електронски затварач
Брзина затварача: 1/2 - 1/1000 секунде
Баланс белог: Аутоматски/ Дневно светло/ Облачно/ Тунгстен/ Флуоресцентно
Порт за повезивање: УСБ 2.0/ХДМИ/ТВ
Батерија: 3.7В 240мАх пуњива литијум-јонска батерија
УСБ: УСБ 2.0 велике брзине
Улазна снага: 5В 1А
Величина: 118 (Д) к 47,5 (Ш) к 40,3 (В) мм
(4,7” (Д) к1,9” (Ш)к1,6” (В))
Тежина: 81 г (0,18 лбс)
Температура: -25°Ц ~70°Ц (-13°Ф ~158°Ф)

Карактеристике производа:

Г-сензор Аутоматски окидач за заштиту датотека
Број регистарске таблице, унос корисничког имена
Заштита лозинком
Детекција покрета
Врући тастер за искључивање звука
Функција закључавања СОС датотеке
ХДМИ излаз

Укључени додаци:

1к Ауто ДВР ДОД ЛС360В
1к ауто пуњач
1к Брацкет
1к усисна чаша
1к упутство за употребу

Коментари

Остали производи