Бежични предајник - ВиФи кутија за камере за вожњу уназад

Код производа: 19-037 Имам питање
Произвођач ПРОФИО
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 8 000 дин
Цена са ПДВ-ом 9 600 дин
- +

Опис производа Бежични предајник - ВиФи кутија за камере за вожњу уназад

Бежични предајник - ВиФи кутија за камере за вожњу уназад - мобилна веза преко апликације. Једноставна инсталација и приказ камере за вожњу уназад на вашем мобилном телефону.   Идеалан избор за вас да имате камеру за вожњу уназад у аутомобилу без потребе за уградњом монитора. За овај ВиФи конвертор потребан вам је само ваш мобилни телефон и свака камера за вожњу уназад која има видео чинч конектор. Не морате да имате монитор на камери. Са Гоогле Плаи-а или иТунес-а можете преузети апликацију под називом ВИФИ АВИН која вам омогућава да се повежете на Ви-Фи кутију преко мобилног телефона.

Подршка за Андроид и иОС. Слика са камере за вожњу уназад ће бити приказана на вашем мобилном телефону. Домет вифи предајника је 10м, што је довољно за уградњу уређаја у аутомобиле и комбије. Инсталација је врло једноставна. Вифи конвертор има три конектора. Један од њих је конектор за напајање за вифи кутију који се може прикључити на стално напајање или на фарове вашег аутомобила.

вифи предајник кутија за камеру за вожњу уназад

Други кабл служи за повезивање видео чинч конектора са камере. Повежите напајање са трећим конектором. Камера ће се напајати директно из Вифи кутије, што вам олакшава јер не морате да укључите кабл за напајање у камеру. Чим се мобилни телефон повеже преко ви-фи мреже са предајником, апликација ће се аутоматски покренути и приказати камеру за вожњу уназад. Када повежете конектор за напајање са светлима за вожњу уназад, Вифи кутија ће се укључити само када се померите уназад. Након кретања уназад, потребно је 7 секунди да се креира Ви-Фи мрежа и покрене апликација која приказује камеру за вожњу уназад. При инсталацији на стално напајање, вифи мрежа се креира након покретања . Затим само кликните на икону мобилне апликације да бисте видели камеру за вожњу уназад.

вифи конвертер за аутомобил

Приказивање камере за гледање на вашем мобилном телефону
Све је једноставно преко апликације преузете преко Гоогле Плаи-а
Не морате да инсталирате монитор за камеру за вожњу уназад
Једноставна инсталација целог уређаја

Спецификације:

Подршка оп. систем: Андроид, иОС
Фреквенција преноса: 2400МХз-2483.5МХз
Домет: 10м
Брзина кадрова: 30 фпс
Видео резолуција: ВГА 640к480
Напајање: ДЦ 12В
Потрошња струје: 110мАх (макс.)
Водоотпоран: да
Тежина: 80г
Димензије: 78к43к18мм
Радна температура: -10 ° Ц до + 50 ° Ц
Радна влажност: 15% -85%


Садржај пакета:

1к Ви-Фи предајник
1к Антенна
1к кабл за напајање

Коментари

Остали производи