Бежична шпијунска слушалица + појачало од 5В у облику кредитне картице

Код производа: 09-041 Имам питање
Произвођач ОЕМ
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 17 000 дин
Цена са ПДВ-ом 20 400 дин
- +

Опис производа Бежична шпијунска слушалица + појачало од 5В у облику кредитне картице

Бежична шпијунска слушалица + појачало од 5В у облику кредитне картице. Овај невидљиви сет шпијунских слушалица и појачала је веома удобан и ненаметљив. Невидљиве слушалице - нано мини шпијунска слушалица + 5В појачало за безбедносне и студентске сврхе (испите) су идеалне микро слушалице за вас. Шпијунски телефон са блуетоотх 5В бежичним појачалом (у облику кредитне картице) у који можете уметнути мобилну СИМ картицу. Једноставно ставите своју кредитну картицу у џеп кошуље или одеће. Активирање уређаја је врло једноставно. Само уметните СИМ картицу у блуетоотх кутију у облику кредитне картице и укључите уређај. Контролна кутија у облику кредитне картице не садржи никакве друге каблове јер је све уграђено (микрофон и појачало).

Свима је позната ситуација у вашем животу када бисте ценили да вам неко може саветовати или помоћи у тешким ситуацијама а да нико за то не зна. Намењен је студентима током тестирања, испита, трговцима током пословних састанака и за друге ситуације. Унапређена шпијунска слушалица је револуционарни уређај који вам омогућава да се повежете са неким на даљину користећи свој мобилни телефон, али а да нико не зна за то.

шпијунска слушалица + блуетоотх кредитна картица

За добар сигнал са слушалицама и добар пренос звука на уграђени микрофон мора бити контролни уређај што ближе мини слушалицама и устима. Најбоље га је ставити у џеп кошуље, прслука или јакне. Убаците мини слушалицу у уво и помоћу појачала високих перформанси снаге 5В сигнал се бежично преноси до пријемника, где се сигнал претвара у глас. За комуникацију служи осетљив микрофон који је уграђен у уређај. Након позива на СИМ картицу, уређај аутоматски прима позив и можете започети комуникацију.

Купцима препоручујемо да не купују јефтине имитације лошег квалитета шпијунских слушалица код непроверених продаваца.

Гаранција шпијунске слушалице - 24 месеца. Стручни савети и услуге.

Шпијунске слушалице су обликоване тако да се уклапају у бубну опну - да буду неупадљиве. Направљен је од нетоксичног материјала. Шпијунска слушалица на продају по одличној цени коју можете купити на мрежи у нашој е-продавници. Погледајте нашу понуду и пронађите оно што тражите.

употреба шпијунске невидљиве слушалице

Најновији побољшани модел популарне шпијунске слушалице. У поређењу са претходним моделом, побољшан је анатомски облик, како би могао у потпуности да запечати уво од цурења звука у околину. Слушалица се састоји од најновијег осетљивог пријемника (калем), стабилног микро звучника са веома светлим и јасним звуком са минималном буком. Слушалицу напаја једна минијатурна батерија са дугметом. Слушалица коју можете лако уметнути у ушни канал. На слушалици је причвршћена провидна кука којом можете извадити слушалицу из уха. За још лакше руковање слушалицом у нашој е-продавници нудимо магнетну пинцету. Укључена је батерија са трајањем батерије до 7 сати.

шпијун за бежичне слушалице

Карактеристике:

Професионални дизајн, одличан квалитет звука
Ергономски дизајн, практично руковање
Трајање батерије до 7 сати
Блуетоотх веза са мобилним уређајем.
Једноставно руковање и пријем позива.
Подржите хандс-фрее за двосмерну комуникацију.

Спецификације:

Фреквенцијски одзив: 180Хз-5600Хз
Стопа изобличења <2%
Излаз: 115 дб
Оптимална вредност: 40 дб
Осетљивост: <100 дб
Радна струја: 0,65 мА
Бука: 20 дб
Појачало: 5В
Време разговора по једном пуњењу: 12 сати
Радна температура: -10 ° Ц - 60 ° Ц
Тип батерије: СР416СВ 337
Трајање батерије: до 7х
Димензије / тежина: 13к6мм / 0,5 г
Величина/тежина паковања: 52к42к14мм / 0,8 г


Пакет садржи:

1к Спиинвисибле слушалица
1к Контролна кутија (у облику кредитне картице) са интегрисаним појачалом и микрофоном на СИМ картици
1к УСБ кабл
1к Батерија
1к Мануал

Коментари

Остали производи