АХД кабл СЕТ за паркинг - 7" монитор + 1к ХД камера

Код производа: 19-121 Имам питање
нова попуст АХД кабл СЕТ за паркинг - 7" монитор + 1к ХД камера
Произвођач ПРОФИО
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 24 000 дин
Цена са ПДВ-ом 28 800 дин 33 600 дин
- +

Опис производа АХД кабл СЕТ за паркинг - 7" монитор + 1к ХД камера

АХД кабл СЕТ за паркинг 1к хибридни 7" монитор + 1к ХД камера са могућношћу чувања снимка са камера на уметнуту мицро СД картицу. Камера за вожњу уназад са ХД резолуцијом 720П и ноћним видом 15м - 11 ИР ЛЕД и ИП68 заштита и 145 ° угао гледања и хибридни 7" АХД монитор је систем дизајниран за кретање возила у тешким и збуњујућим ситуацијама на било ком терену. Камера бренда ПРОФИО ЕЛЕЦТРОНИЦС има АХД резолуцију од 1280к720п, захваљујући којој можете јасно и оштро да видите све детаље. АХД камера са заиста веома малим димензијама од само 55к55к55 мм побринуће се за квалитетну слику не само током дана, већ ћете кроз ноћни вид са 11 ИР ЛЕД диода (после сјаја 15м) добро видети када се возите уназад чак и ноћу. Величина ЛЦД екрана од 7" предодређује овај сет као идеалног помоћника при вожњи уназад.

Овај АХД систем је комбинација најбоље технологије која је развијена за комби, минибус, караван, аутобус, камион, полуприколицу, трактор, комбајн и другу пољопривредну или грађевинску механизацију и возила. Посебно ћете ценити АХД систем када се инсталира на већа моторна возила, где вам је потребно више погледа из различитих углова. Монитор служи и као ДВР рекордер за снимање са камера (похрањује се на меморијску картицу до 256 ГБ).

Могућност повезивања до 4 камере са могућношћу избора редоследа приказаних камера.

Појединачне камере могу бити приказане једна поред друге или, ако је потребно, комбиновани распоред камера на монитору.

ахд паркинг за вожњу уназад, монитор и камера

Захваљујући овом систему, тачно ћете знати шта се налази иза или око возила. АХД сет за рикверц садржи 7" ЛЦД монитор + 1к камеру са ИЦ ноћним видом + 1к (5м, 10м, 15м или 20м кабл) који је укључен у цену сета и можете га изабрати према вашим потребама приликом наручивања. АХД сет је изузетан осим по квалитету слике и самим тим да на монитор знате да повежете до 4 (АХД 1080П / АХД 720П / 960Х) камере истовремено.Монитор може да буде за бољу оријентацију истовремено све камере поред сваке друго, или по потреби да изаберете такву опцију да видите камеру која вам највише одговара.хибридни монитор подржава мешовити улаз у више видео формата и такође фреквенцију ПАЛ/НТСЦ.мени монитора је наравно слика у огледалу изабраног камера.Такође је могуће подесити да ли ће брзина за вожњу уназад бити на камери да би се приказале водеће линије.Ово кретање уназад поставља широк спектар апликација.   ИП степен заштите камере је до ИП 68, што значи да је отпорна на воду, блато, прашину и механичка оштећења.

Паркинг камера са монитором АХД СЕТ - за аутомобиле, комбије, камионе радне машине

камера са монитором АХД СЕТ - за аутомобиле, комбије, камионе радне машине

Монитор за вожњу уназад садржи мени у којем имате различите опције за подешавање ЛЦД монитора и камера повезаних на њега. Монитор служи и као ДВР рекордер за снимање са камера (похрањује се на меморијску картицу до 256 ГБ). Хибридни монитор подржава мешовити улаз АХД 1080П / АХД 720П / 960Х / ЦВБС у неколико видео формата као и ПАЛ/НТСЦ фреквенције, до 4 камере се могу повезати на монитор у исто време. То значи да можете имати камеру са АХД резолуцијом од 1080П и другу, на пример са резолуцијом од 720П, повезану са монитором, а монитор ће истовремено приказати слику са обе.

Снимак са камера се чува на СД картици , која је подржана до 256 ГБ.

хибридна машина за монитор аутомобила 7 инча подржава СД картицу 256 ГБ

Хибридни ауто монитор (машине) за вожњу уназад од 7" за 4 АХД/ЦВБС камере са снимањем на СД картицу до 256 ГБ, са могућношћу повезивања до 4к било које врсте камера ФУЛЛ ХД, ХД, ЦВБС итд. камера за вожњу уназад. Нова генерација паркинг система, који вам доноси јасну, оштру слику током дана, чак иу условима слабог осветљења и сва неопходна техничка средства за безбедан рад и управљање моторним возилима и машинама.У пакету је и даљински управљач, за још лакше управљање монитора.

Употреба камере за вожњу уназад са монитором у ХД резолуцији, погодна и за грађевинске машине

систем паркинг камера за камионе камера са монитором

На монитор се могу повезати до 4 камере - АХД или ЦВБС. У зависности од потребе и типа возила, можете изабрати и комбиновати камере из наше понуде како би задовољили Ваше захтеве. Камере су повезане са монитором преко 4- пин каблова. Монитор има каблове за повезивање камера и напајање монитора. Камере се напајају директно са монитора, тако да их више није потребно посебно повезивати на извор, што поједностављује инсталацију и камеру можете поставити било где у возилу. Монитор такође укључује 4 прекидача кабла преко којих можете повезати камеру са светлима за вожњу уназад. Када се укључи брзина за вожњу уназад, камера за вожњу уназад ће се аутоматски појавити на монитору. Подршка за циклично видео снимање (24-часовна функција надзора паркирања).

Хибридни монитор за камере за вожњу уназад са снимањем слике са 4 камере

камера за вожњу уназад за комбајн

У случају да је потребно да монитор монтирате на другачији начин него помоћу носача (оно што је укључено у пакет), у нашој понуди можете пронаћи још три типа постоља који вам омогућавају да причврстите монитор на пример на ветробран или где је потребна. У случају да треба да поставите камеру на приколицу која се може скинути са аутомобила или камиона, у нашој е-продавници можете купити прикључни кабл камере за вожњу уназад за приколице и полуприколице. Ово обезбеђује лако искључивање система за вожњу уназад и поновно повезивање.

камера за вожњу уназад са ир лед ноћним видом

Мини камера за вожњу уназад 55к55к55 мм са ХД резолуцијом 720П и ноћним видом 15м - 11 ИР ЛЕД и ИП68 заштитом и углом гледања од 145°. Ова моћна камера за вожњу уназад је право решење за праћење околине возила. Даје вам преглед онога што се дешава око возила када се креће или уназад. Камера за вожњу уназад има ноћни вид са 11 ИР ЛЕД диода и накнадни сјај од 15 метара. Камера има широку примену, јер је погодна за веће аутомобиле, комбије, минибусеве, аутобусе, полуприколице, приколице, пољопривредну механизацију или камионе. 1/4 ЦМОС сензор слике са ХД резолуцијом од 1280к720 пиксела омогућава квалитетан и оштар пренос слике.

ИП68 заштита гарантује отпорност на воду, блато, прашину и механичка оштећења

водоотпорна заштита камере за вожњу уназад ИП68 водоотпорна и отпорна на прашину

Камера за вожњу уназад има угао скенирања до 145°, што је довољан домет за потребе вожње уназад или праћења кретања возила у окружењу где је потребна повећана пажња у погледу безбедности. Ова ХД камера испуњава степен заштите ИП68 што је чини водоотпорном, прашином и отпорном на механичка оштећења. Само кућиште камере је заштићено издржљивим кућиштем од легуре. Камера се може монтирати на различите површине, што је могуће помоћу металног носача, захваљујући којем можете да је нагнете и фиксирате у жељени положај. Напајање камере и пренос сигнала је преко висококвалитетног, оклопљеног конектора са 4-пинским терминалом, који има водоотпорну завршну обраду, што ће вам олакшати рад током инсталације. Камера се напаја директно са монитора за вожњу уназад са напоном од 12-24В.

Камере за вожњу уназад не само за аутомобиле већ и за камионе, комбије, приколице

Камера за вожњу уназад од 175 степени за камионе


Карактеристике:

ПЛУС Камера за вожњу уназад за све аутомобиле
плус 11к ЛЕД ИР ноћни вид 15 м
плус Издржљиво кућиште камере од легуре
плус Угао гледања до 145°
плус ИП68 водоотпоран, отпоран на прашину и оштећења
ПЛУС 7-инчни монитор за вожњу уназад
плус Широк опсег подешавања у менију екрана
плус Могућност повезивања до 4 камере

Техничке спецификације камере:

Сензор слике: ЦМОС 1/4"
Резолуција: ХД 1280к720
Систем: ПАЛ/НТСЦ
Минимално осветљење: 0 ЛУКС (ИР укључен)
ИР ноћни вид: да 11 ИР ЛЕД диода
Удаљеност ноћног вида: 15 м
Угао гледања: 145°
ИП степен заштите: ИП 68 водоотпоран, отпоран на прашину, отпоран на оштећења
Потрошња енергије: 3В
Радна температура: -20 до 70° Ц
ДЦ напајање: 12-24В
Димензије: 55к55к55 мм

Техничке спецификације монитора:

Модел: Профио -В70
Монитор: 7" ХД екран
Систем: ПАЛ / НТСЦ 50 / 60Хз
Размер: 16:9
Резолуција монитора: 1024 к 600 РГБ
Видљивост екрана: 180° са сваке стране
Видео резолуција при снимању: 1280к720П, 1280к960П, 960Х
Компатибилни сигнал: АХД 720П @ 25/30, 960П @ 50/60, 1080П @ 25/30, ЦВБС 960Х
Улази: 4к АХД/ЦВБС канал
Дугмад са позадинским осветљењем: да, плаво светло
Осветљеност: 500-700цд/м2
Снимање: да, 4 канала
Циклично снимање: да
Распоред екрана: 1/2/3/4 камера
Видео формат: АВИ
Меморија: подржава СД картицу класе 10, до 256 ГБ (меморијска картица није укључена)
Могућност подешавања ОСД-а: осветљеност, контраст, јачина звука, језик
Напајање: ДЦ 12-36В (напон 13В је потребан за напајање чак и са камером)
Излазни напон: ДЦ + 11,5В/3А
Аудио улаз: да 1к
Конектор: 4-пински конектор
Боја Црна
Даљински управљач: да
Димензије: 18 к 12 к 2,5 цм
Штитник за сунце: да, одвојив
Радна температура: -20 до 70° Ц

Садржај пакета:

1к хибридни 7" монитор за вожњу уназад
1к АХД камера за вожњу уназад
1к прикључни кабл 5м, 10м, 15м, 20м по вашем избору
1к даљински управљач
1к визир за сунце
1к носач за монтирање монитора
1к носач за монтажу камере
1к Мануал

Дужину каблова можете изабрати према вашим потребама 5м, 10м, 15м и 20м. Наведите дужину кабла у напомени о поруџбини.

Коментари

Остали производи